Stiai ca fresh-ul de portocale iti poate face rau? Urmeaza sfaturile Presedintelui Asociatiei pentru Protectia Consumatorilor - VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 aug 2021, 13:10

Invitat in cadrul emisiunea a fost Presedintele Asociatiei pentru Protectie a Cosumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania, domnul Sorin Mierlea care a dezbatut poate cel mai fierbinte subiect al momentului, cum sa ne ferim de anumite produse comercializate pe piata.

"Atunci cand cumparam un produs ar fi bine sa fim foarte atenti fiindca de cele mai multe ori atat producatorii pot schimba reteta sau anumite ingrediente in produsul respectiv. Si pentru acest lucru ar trebui sa fim foarte atenti, sa citim eticheta, sa ne uitam pe termenul de valabilitate si modul de pastrare al produsului respectiv", a spus Sorin Mierlea in cadrul emisiunii" Draga mea prietena".

 

Urmareste materialul video si invata la ce trebuie sa fii atent atunci cand iti cumperi alimentele si cum de un fresh de portocale poate fi mai nociv decat ti-ai fi dorit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 


Müjde Uzman, care joacă rolul Alev în producția „O dragoste”, apariție uluitoare în mediul online! Iată cum a fost surprinsă de curând celebra actriță!