Vrei sa-i faci o SURPRIZA de Valentine's Day? Va puteti casatori pentru o zi. Afla ce trebuie sa faci

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:48

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, va oficia joi, de Valentine's Day, casatorii de proba valabile pentru 24 de ore, cuplurile urmand sa-si faca declaratii de dragoste pentru a putea intra in posesia Certificatului de indragostiti.

Pentru perechile care vor sa-si acorde ragazul de a se cunoaste mai bine, dorind totusi sa-si declare dragostea si sa incerce emotiile unei ceremonii, edilul va oficia casatorii "de proba".

Acestea vor avea loc joi seara, de la 18.00, in "Capela Iubirii" amenajata intr-unul dintre cele mai mari centre comerciale din sectorul 4.

Tot joi, Cristian Popescu-Piedone va oficia casatorii, fiind si "nas spiritual" pentru cele patru cupluri care au decis sa spuna "DA" in 14 februarie, oficializandu-si astfel relatia chiar de Ziua indragostitilor, mai precizeaza sursa citata.


Sursa: Mediafax

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.