A stat cu corsetul pe ea timp de SAPTE ani, 23 de ore din 24, pentru o talie de viespe. Cum arata tanara cu mijlocul ireal de subtire

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:15

Aleira Avendano, un model din Venezuela, sustine ca orice femeie ar trebui sa isi faca operatii estetice pentru "a fi cu adevarat frumoasa"

Aleira si-a facut 20 de operatii estetice in 7 ani si se lauda cu aceasta performanta. Ea a purtat corset timp de 7 ani, si-a operat sanii de 4 ori, are doua rinoplastii, implanturi fesiere, si-a inlocuit toti dintii si spune ca acum corpul ei este (aproape) perfect.

Totusi, perfectiunea are si un alt pret, in afara banilor.  Aleira Avendano sustine ca a ramas cu cicatrici pe piele din cauza corsetului, iar coastele ei au fost permanent deteriorate.



"Un corset prea stramt poate avea efecte catasrofale asupra organelor interne. Creeaza probleme plamanilor, nu poti respira cum trebuie. Poate provoca si indigestie", a marturisit ea pe Instagram. Iata cateva poze:

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

 

 

 

Taguri: