Cristina Spatar, asa cum numai sotul o vede! Iata cat de bine arata vedeta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:21

Tocmai cand credeam ca a trait destule peripetii pentru cateva zile in Malta, Cristina Spatar se afla in fata altor provocari.

Va vine sa credeti ca de aceasta data am surprins-o asa cum numai sotul se bucura in fiecare dimineata s-o vada? Da, ati auzit/citit bine! Avem imagini cu diva asa cum nu ati vazut-o niciodata! Nemachiata complet si necoafata!

Arata foarte bine fara pic de machiaj si coafuri extravagante. Cate dintre vedetele autohtone au curaj sa apara pe micul ecran asa? Atat de putine incat putem sa le numaram pe degetele de la o singura mama.

Obosita si cu gandul la  filmari, Cristina chiar  arata excelent de dimineata!

Nu exista dimineata in care sa nu-si bea laptele cald cu miere si cafea.  A muncit mult sa-si creeze o imagine buna pe piata muzicala si nu lasa nimic la voia intamplarii!

Priviti ce picioare lungi, tonifiate, ce silueta perfecta etaleaza Cristina Spatar! Se vede clar ca investeste in imaginea ei. Ore de aerobic, masaj, crème scumpe si dieta!

Cristina Spatar stie sa imbine placutul cu utilul! Si uite asa ziua buna cu distractia de dimineata se cunoaste! Da laptele in foc, dar
cantecul si dansul merg mai departe. Insa, atunci cand vine vorba de munca devine foarte serioasa!

Dupa ce diva este gata, regizorul poate da startul unei noi zile de filmari. Si cine isi poate imagina ca in doar cateva ore, se intampla atatea neprevazute? Si este abia ora 11.00! Restul  intamplarilor care va vor tine cu sufletul la gura, vor fi joi, tot aici, la Stirile Kanal D, incepand cu ora 19.00!

##VIDEO116215##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.