Si-a dorit intotdeauna ca pielea ei sa fie neagra asa ca a stat saptamani intregi in solar si si-a injectat melanina pana a ajuns sa arate asa! Transformarea e cutremuratoare, uite cum arata fata asta inainte

Autor: B.M.
Actualizat: 14 sep 2020, 08:00

Martina Big este un fotomodel din Germania care a starnit controverse pe plan local cu decizia ei de a-si schimba culoarea pielii.

Fata a vrut cu orice pret sa aiba corpul inchis la culoare, asa ca a apelat la metode extreme pentru a obtine acest lucru: a stat saptamani intregi in solar si si-a injectat foarte des melanina in piele.

Pe langa aceste lucruri si-a marit si sanii exagerat de mult ajungand la o marime pentru care nu exista un standard. Iata cum arata acum:

"Prima oara nu am vrut decat sa fiu bronzata, insa cand am vazut cum imi sta idealurile mele s-au schimbat. Am vrut cu iruce pret sa devin o femeie de culoare, sa am pielea neagra. Femeile negre mi se par a fi cele mai frumoase fiinte din lume", marturiseste ea.

Transformarea ei este cu adevara socanta, iata cum arata Martina inainte de a face aceste schimbari exagerate:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.