Era atat de gras incat nu atingea podeaua cu picioarele! Cum arata cainele Vincent Grasu' dupa ce a facut aerobic  cateva luni

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 20 sep 2020, 04:10

Se pare ca oamenii nu sunt singurii care au probleme cu greutatea excesiva.

In urma cu opt luni, un catelus din rasa dachshund, poreclit Vincent Grasu', cantarea 18 kilograme si era abandonat intr-un adapost, dupa ce stapanul lui a murit. De abia mergea, avea nivelul colesterolului urias si coloana i se incovoiase din cauza greutatii.

Din cauza grasimii, risca sa se imbolnaveasca de artrita, diabet, paralizie a picioarelor, cancer, boli de plamani si rinichi iar speranta de viata i s-a scurtat dramatic.

Doua treimi din greutatea sa era compusa din grasime.

Medicul veterinar care il ingrijea a inceput sa faca cu el exercitii de aerobic in piscina, pentru a-i menaja incheieturile. Dupa ce grasimea a inceput sa se topeasca, a inceput sa mearga din ce in ce mai mult pe jos, ajungand acum sa mearga o ora in fiecare zi, 6 zile pe saptamana.

Iata cum arata Vincent Grasu' acum, cantarind doar 9 kilograme:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.