Erkan Petekkaya, Tuba Buyukustun, Kenan Imirzalioglu, Cansu Dere, creatorii propriului miracol! Iata cum au stralucit indragitii actori turci, pe covorul rosu al Galei "Altin Kelebek"!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 dec 2017, 11:43

Pentru prima oara în istoria de 44 ani a Premiilor Fluturele de Aur, aseara s-a acordat un premiu cu o semnificatie aparte: "Premiul pentru cei care si-au creat propriul miracol".

Cei care au primit prestigioasa distinctie au fost sase dintre cei mai talentati si indragiti actori din Turcia: Tuba Buyukustun, Kenan Imirzalioglu, Songul Oden, Erkan Petekkaya, Cansu Dere, Engin Akyurek.


Un miracol în acest sens a fost creat de producatorii, regizorii, actorii primelor seriale deschizatoare de drum spre inimile oamenilor din întreaga lume.
"Este un motiv de mandrie ca, dupa ani si ani, cred ca au trecut zece ani,sa primesti un astfel de premiu si sa ajungi sa te adresezi atator tari!", a spus Cansu Dere.

"Cred ca ceea ce ne-a deschis portile spre strainatate este modul nostru de a ne povesti viata!", a zis Songul Oden.

"Noi nu suntem doar cei de aici. Mai sunt cei care lipsesc azi. „Creatorii de miracole„ este o expresie foarte frumoasa. A fost o perioada interesanta. Ne-am trezit în viata noastra cu ceva ce nici nu ne trecea prin gand. Eu vreau sa le multumesc tuturor celor care au facut ca noi sa fim astazi aici, cei carora le cunoastem sau nu numele si au creat acest miracol!", a adaugat si Tuba Buyukustun.


Kenan Imirzalioglu: Va salut cu respect si iubire pe toti cei care ati considerat ca meritam acest premiu. Îi dedic acest premiu celui care a facut primul export de seriale cu 1 dolar pe episod, Osman Sınav.

"Multumesc familiei Kelebek, spectatorilor de aici, tuturor telespectatorilor din strainatate, familiei, sotiei, copilului meu. Ce bine ca existati, iar noi existam datorita voua!", a spus Erkan Petekkaya.


Pe langa cei care au fost prezenti la gala, au primit acest premiu si aplauzele celor din sala: Halit Ergenç, Berguzar Korel, Kivanc Tatlitug si Beren Saat. Acestia au lipsit, dar trofeul va ajunge la fiecare dintre ei.
(sursa: gecce.com.tr, viata cu aroma de cafea)