Esti la mare? Vino la serile FINAL NIGHTS!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 07 oct 2020, 06:10

Campionatul evenimentelor cu intrare libera numit "Nopti Albe la Marea Neagra" continua cu serile "Final nights" (12-13 iulie), cand vom afla cine este castigatorul.

FanRomania si Primaria Mangalia va asteapta sa jucam partida finala. In serile de sambata, 12 iulie si duminica, 13 iulie, dupa ora 20.30, pe scena din Portul Turistic Mangalia vom intretine atmosfera cu muzica rock, cea mai potrivita pentru Final Nights.

Au prioritate ”jucatorii” din Mangalia. Trupele ”Sealevel band” si ”Freedom” joaca in finala de sambata si succesul lor e garantat de faptul ca sunt cunoscuti si apreciati de publicul din localitate.

Deschiderea spectacolului apartine tinerei generatii, in persoana Robertei Dobrota, catalogata de presa de specialitate ca star rock in ascensiune.

Duminica va fi o concurenta acerba intre jucatorii cu flacarile, muzica si dansatorii argentinieni, rock-ul constantean si folclorul dulce  romanesc. Trupa ”Colonist pe luna” asigura un program original de muzica rock, iar Geanina Pitu readuce publicul la traditia petrecerilor romanesti.

Sa nu uitam de surprize!  Ca in fiecare seara de spectacol, publicul va fi rasplatit cu atentii oferite de organizatori si sponsori: FanRomania, Selgros, Kanal D si Romasse.


Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.