Jurizare dramatica la "Supermodels by Catalin Botezatu"! Vezi cine a fost pro si contra eliminarii iubitei lui Cristian Boureanu

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 20:08

Dupa ce au avut de realizat doua probe dificile, un shooting in cimitir si un altul in care au pozat in postura unor lilieci, concurentii s-au prezentat in fata juriului pentru a primi verdictul.

In centrul atentiei a fost Laura Dinca, actuala iubita a lui Cristian Boureanu, care a fost propusa pentru eliminare si a fost criticata aspru de jurati.

"Laura, dezamagire totala! Am auzit timp de 10 minute numai "Aoleu, aoleu!", ceea ce pentru mine este de neiertat! Trebuia sa te relaxezi si faceai fotografia; nu ti-a iesit deloc!", a spus Catalin Botezatu.

Valentina Pelinel, fosta iubita a politicianului, a foat transanta: "Ca s-o spun pe scurt, nu ti-a iesit! In poze nu esti nici speriata, nici sexy, nu ti-a iesit nimic!".



Colegii au incercat sa o salveze insa decizia finala i-a apartinut lui Catalin Botezatu, care a eliminat-o din concurs.
##VIDEO135564##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”