MINUNILE Sfantului din Ardeal! Mii de oameni au venit in pelerinaj la mormantul parintelui Arsenie Boca

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:55

S-au intamplat minuni astazi la mormantul parintelui Arsenie Boca! Nu o spunem noi, o spun credinciosii care au venit cu miile sa se roage.

Rugaciuni aprinse, flori, lumanari si lacrimi. Priviri ridicate catre cer in cautarea izbavirii. Dorinte nespuse, dar rostite in suflet. Este zi de pelerinaj la mormantul parintelui Arsenie Boca de la Manastirea Prislop.

Au trecut 24 de ani de cand a plecat spre eternitate. Mii de credinciosi au asteptat rabdatori si in acest an sa ajunga la capataiul celui considerat "sfantul neincoronat al Ardealului", facator de minuni, cum spun oamenii.

Nu au contat nici frigul cumplit si nici orele intregi petrecute in picioare.

Oamenii cred cu tarie ca parintele Arsenie Boca ii ajuta si le raspunde intrebarilor sufletului. Arsenie Boca s-a nascut in 1910. A fost arestat si torturat de fosta Securitate. In timpul regimului comunist a fost alungat de la manastire. Desi nu a fost canonizat, ardelenii il considera sfantul lor.
##VIDEO93677##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, spiritele au fost, în continuare, încinse, întrucât Alexandra și Patrick nu se pot abține din a fi tandri unul cu celălalt nici măcar de față cu Gagea.