O femeie ii scria mesaje EROTICE amantului, in timp ce era cu sotul pe stadion. E INCREDIBIL ce au facut spectatorii din spatele ei, care i-au citit mesajele

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:14

Doua surori au observat ca femeia din fata lor de la un meci de baseball facea schimb de mesaje sexy cu un barbat, de fata cu sotul ei.

Delana si Brynn Hinson au fotografiat mesajele pasionale, peste umarul femeii, apoi le-au postat pe Twitter, cu comentariul "Femeile astea nu sunt loiale, asa ca le dam de gol".

In fotografii se vede ca femeia inregistrase numarul amantului cu numele Nancy, dar in mesaje i-a spus pe nume: Mark Allen. "Dragostea mea, Mark Allen, te iubesc mult", a scris ea intr-un SMS.

"O sa fiu goala, pe podea..."

i-a scris ea intr-un alt mesaj.

La plecare, surorile i-au strecurat sotului un mesaj scris: "Sotia te inseala. Citeste mesajele pentru Nancy. Este de fapt un barbat, pe nume Mark Allen". Dupa 30 de minute, barbatul le-a contactat si le-a cerut fotografiile. Fetele au aflat ca cei doi soti erau casatoriti de 29 de ani iar el nu banuia nimic.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”