O rusoaica supersexy s-a filmat pe acoperisul unui zgarie-nori din Dubai. E TERIFIANT ce s-a intamplat la cateva secunde dupa acest cadru

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 17:24

Femeia era insotita doar de un barbat, care incerca sa o fotografieze si s-o fereasca de pericol in acelasi timp.

Tanara se numeste Viki Odintcova si este un fotomodel apreciat, in varsta de 23 de ani, din Rusia. Ea s-a filmat la peste 300 de metri inaltime, pe santierul viitorului turn Cayan din Dubai, in timp ce se leagana, fara niciun echipament de protectie, deasupra metropolei arabe.

Initial, femeia s-a lasat pe spate, cu picioarele pe o traversa metalica, in timp ce barbatul o tinea de mana. Aceasta cascadorie i-ar fi inspaimantat pe multi oameni obisnuiti, insa Viki a mers si mai departe.

S-a asezat in genunchi pe traversa, in timp ce barbatul o tinea de mana, dupa care si-a pus viata in mana lui, la propriu, atarnand fara niciun sprijin de bratul acestuia.

Ea a postat clipul video pe pagina ei de Instagram, unde are peste 3 milioane de abonati.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Recent,

Viki a fost numita de revista pentru barbati "Maxim" drept "cel mai bun lucru care a iesit din Rusia de la inventarea votcii"!

Current mood #vikiodintcova #MAVRIN #MAVRINmodels

O postare distribuită de Viki Odintcova (@viki_odintcova) pe