O scriitoare celebra a ORIPILAT opinia publica. Vezi cum s-a razbunat pe un iepure care ii mancase parunjelul din gradina!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 06:00

Caz halucinant in Marea Britanie! O scriitoare celebra a postat pe un cont de socilizare imagini socante. Femeia a explicat cum s-a razbunat pe un biet iepure care ii mancase patrunjelul din gradina.

Jeanette Winterson, o scriitoare celebra in Marea Britanie, in varsta de 54 de ani a postat imagini socante pe o retea de socializare. Femeia le-a povestit admiratorilor si fanilor ca un iepure i-a mancat patrunjelul din gradina. Scriitoarea s-a gandit sa treaca la actiune asa ca... l-a ucis pe bietul iepure pentru a-l manca.

Si cum aceasta marturisire nu era suficienta, femeia a postat imagini cu iepurele mort, plin de sange si sfasiat pe tocator, apoi a aratat si cum l-a gatit si cum si-a hranit pisica cu maruntaiele urecheatului.

Cei 32 000 de fani de pe contul ei de Twitter au reactionat imediat, declarandu-se socati de fotografiile postate de scriitoare." Ne-ai dezamagit"," Pisica are o scuza, dar tu nu ai niciuna"," Scarbos" sau" E si asta o chestie. Majoritatea oamenilor nu simt nevoia sa posteze imagini asa de socante" sunt doar cateva dintre mesajele fanilor.


Scriitoarea s-a aparat rugandu-si fanii sa isi imagineze o gaina in loc de iepure, explicandu-le ca nu e nicio diferenta intre a taia o gaina sau un iepure cand sacrificiul are drept scop hrana. Voi ce parere aveti?


Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta