Si-a pus folie de aluminiu pe dinti si a stat asa timp de o ora in fiecare zi. Uite ce i s-a intamplat si cum arata dupa ce a facut asta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:57

La inceput pare greu de crezut, dar tratamentul descris mai jos a dat rezultate in randul multora dintre cei care l-au folosit.

Vreti sa va albiti dintii acasa, fara sa cheltuiti bani multi pe substante chimice? Iata ce trebuie sa faceti. Mai intai luati putin praf de copt si amestecati-l cu o cantitate mica din pasta de dinti pe care o folositi de obicei.

Ulterior luati o folie de aluminiu si impaturiti-o in doua, in asa fel incat sa se potriveasca atat la lungime cat si la latime cu marimea dintilor vostri.



Aplicati pasta pe folie, potriviti folia pe dantura si stati asa cu ea timp de o ora. Daca vreti ca rezultatele sa apara mai rapid, repetati procedura de doua ori pe zi timp de o saptamana.

La final veti observa ca dintii vostri vor fi mai albi si mai curati. Stomatologii spun ca acest tratament este 100% sigur si nu prezinta riscuri.

Cu toate acestea, este indicat sa nu abuzati de aceasta tehnica; folosirea prelungita poate distruge in cele din urma smaltul dintilor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.