Tavi Clonda, oripilat de gestul unei participante! "Am trait s-o vad si pe asta!". Iata ce anume a facut aceasta si ce reactii a starnit in platoul "Te vreau langa mine"!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 sep 2020, 03:15

Una dintre participante a adus o dovada uluitoare pentru a le demonstra colegelor sale ca au gresit atunci cand au lansat acuzatii nefondate.

La inceputul emisiunii, Bianca a socat pe toata lumea cu gestul ei de a aduce in platou dovada uluitoare care atesta virginitatea sa. Aceasta a recunoscut ca s-a vazut nevoita sa recurga la acest gest pentru a le demonstra colegelor sale care au facut comentarii rautacioase la adresa ei, ca au gresit.

"Am adus aceasta dovada si gata! M-am saturat sa mi se scoata ochii ca nu sunt virgina! Am adus documentul care dovedeste realitatea! Sa astup gura tuturor doamnelor care m-au contrazis!", a spus

Bianca.

Gestul tinerei a uluit pe toata lumea, insa de departe cel care si-a manifestat mirarea cel mai mult a fost Tavi Clonda, care a exclamat ca nu mai vazut pana acum un "certificat de fata mare".

"Am trait s-o vad si pe-asta! Poate sa vina primavara!", a spus Tavi.

Iata cum au reactionat ceilalti participanti din platou si cum au catalogat gestul tinerei: