Teo: "La varsta de 7 ani nu intelegeam ce rost are scoala". Vezi cum a ajuns sa se tunda doar scurt

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:55

Care credeti ca este primul lucru pe care l-a facut Teo dupa ce a inceput scoala?

"Parintii mei m-au dat la varsta de 6 ani la scoala si primul lucru pe care l-am facut, a fost sa imi tai parul. Mi se parea ingrozitor sa fac sport cu parul lung. Am mers impreuna cu bunica la coafor si, in timp ce ea isi punea bigudiurile, am scapat, pentru un moment, de sub control. M-am dus la o doamna (coafeza – n.r.) si i-am spus: Va rog sa ma tundeti cat mai scurt, dar nu la piele!.

Cand m-au vazut tunsa baieteste, mama si bunica s-au suparat teribil. De la varsta de 7 ani ma tund doar scurt", spune Teo.

"La varsta de 7 ani, nu intelegeam de ce daca Ana cumpara un kg de faina si unul de zahar, eu trebuie sa spun cati bani a dat pe ele. Ideea este ca bunica mea era vanzatoare, iar eu stiam ca ea le spunea oamenilor cat sa dea pe ceea ce cumparau, nu oamenii ii spuneau bunicii mele cat vor sa plateasca.
Nu facea sens! Nu intelegeam! Imi spuneam: e ma intereseaza pe mine cat a dat Ana pe alimente? Nu avea casa de marcat?? Bunica mea avea. Asta a fost cea mai mare nedumerire a mea, la varsta de 7 ani, sa inteleg ce rost are scoala. Intre timp, inca ma lamuresc!", a adaugat vedeta Kanal D.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16751380/1/media-139420928984324400.jpg
Teo pe vremea cand era scolarita

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.