09.09.2019. Se deschide portalul 999. O zi deosebit de importanta si o luna cu o puternica semnificatie astrologica

Autor: L.S.
Actualizat: 17 nov 2020, 12:30

9.09.2019. O zi si o luna cu o puternica importanta! Ce aduce portalul 999 pentru fiecare persoana

Luna septembrie a inceput si aduce cu ea o energie puternica, atat din punct de vedere astral, cat si din punct de vedere numerologic. Septembrie, a 9-a luna a anului, are vibratia numarului 9, al definitivarii creatiei. Din punct de vedere numerologic, 9 reprezinta intregul, finalul unui ciclu.

De asemenea, data de 9 septembrie 2019 este una foarte puternica. Deschiderea portalului energetic 999 pe care nu l-am experimentat de ceva vreme, presupune mai mult magnetism, mai multa intelepciune, mai multa actiune, mai multe oportunitati.

Vibratia numarului 9 presupune incheierea unui ciclu si deschiderea altuia, presupune regenerarea, reintoarcerea la origini. Pot aparea furtuni la orizont, dar cum actionezi in fata lor depinde de tine. Pot aparea suisuri, coborasuri, pot aparea intrebari la care n-ai raspunsuri. Iar tot ce trebuie sa faci este sa te dezvolti, sa devii mai puternic, sa mergi mai departe pe drumul tau.

Luna septembrie aduce lectii, daruri, provocari.

Toate menite sa tea jute ca sa-ti gasesti sensul.

Iata ce iti aduce luna septembrie, in functie de numarul tau personal (cifra destinului).

(Cifra destinului este suma cifrelor din data de nastere – redusa la o singura cifra.

De exemplu – daca data nasterii este 1 ianuarie 1980 – numarul destinului va fi: 1+1+1+9+8+0=20 (2+0)= 2.)

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

09.09.2019. Se deschide portalul 999. O zi deosebit de importanta

Numarul personal# 1

Cel mai probabil, ai avut pana acum un an cu noi inceputuri si cu schimbari care te-au dus intr-o noua directie. Lasa-ti originalitatea sa straluceasca, scoate la lumina sinele adevarat. Ai increde in propriile instincte si nu urma multimea. Luna septembrie este probabil sa-ti aduca si mai multe perspective.

De asemenea, se anunta o luna buna si din punct de vedere profesional. Nu cobori stacheta.

Numarul personal# 2

Cel mai probabil, ai avut pana acum un an dual. Poate ca te-ai simtit confuz in dorintele tale. Fie ca e vorba de cautarea unui partener de cuplu, fie ca vorbim de afaceri, ai avut indoieli. In aceasta luna septembrie, insa, pare ca ai mai multa claritate.

Poti incerca sa pui in aplicare un plan. Iesi in oras mai des, intalneste oameni noi, fa-ti prieteni, cunostinte, o retea de cunostinte care te poate ajuta la un moment dat. In dragoste este un moment perfect sa incetinesti ritmul si sa vezi ce ti s-ar potrivi cu adevarat. Abia apoi sa pornesti in cautarea unui partener romantic.

Numarul personal# 3

Cel mai probabil, ai avut multe lectii de invatat pana acum.

Dar cele mai importante dintre ele sunt legate de exprimarea de sine, de comunicarea propriilor ganduri si idei. Daca, totusi, mai ai ceva pe suflet, luna septembrie pare un moment perfect sa marturisesti. Energiile acestei perioade iti vor oferi suportul pentru eliberarea de credinte sau emotii vechi, care nu-ti mai sunt benefice. De asemenea, aceasta luna septembrie iti va permite sa incepi proiecte noi in cariera. Daca simti nevoia sa calatoresti sau sa te retragi undeva, fa-o!

Numarul personal# 4

Cel mai probabil, misiunea acestui an este sa recuperezi pierderile din trecut, mai ales daca este ceva legat de casa si familie. Septembrie poate fi luna perfecta pentru a vindeca rani vechi ale familiei sau pentru a crea granite sanatoase, daca simti ca se profita de tine. Pare, de asemenea, un moment prilenic sa-ti redecorezi casa in scopul de a aduce mai multa pace si iubire. Sau sa incepi cateva lucrari de mentenanta si reparatii. Lasa-te ghidat de energiile puternice ale acestei luni pentru a face fata oricaror emotii persistente, in special in ceea ce priveste familia sau copilaria.

citeste continuarea pe sfatulparintilor.ro

Citeste si: Un nou concurent intra in casa "Puterea dragostei"! Afla pe care dintre fete a pus deja ochii si pe cine va invita la primul dans, ASTAZI, intr-o noua editie incendiara "Puterea dragostei", de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Bianca a postat primele imagini cu INELUL de LOGODNA! Uite cat este de frumos este DIAMANTUL

Citeste si: Astazi, in serialul “Lacrimi la Marea Neagra": Cea mai grea alegere pentru Nefes! Ce ii propune diabolicul Vedat in schimbul copilului?