1.4 milioane de romani au urmarit emisiunea “Asta-i Romania” de sambata, 28 septembrie!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:24

Kanal D s-a clasat pe locul doi in topul preferintelor romanilor cu emisiunea “Asta-i Romania” difuzata sambata, 28 septembrie, in intervalul 19.45-21.00.

Cum au reusit parlamentarii Romaniei sa ramana fara hartie igienica la locul de munca, dar si uluitoarea poveste a Babei Rosa, femeia care vorbeste cu mortii, au fost doar cateva dintre materialele ce i-au tinut pe romani in fata micilor ecrane.

Emisiunea “ Asta-i Romania ” a inregistrat sambata, 28 septembrie, un rating mediu de 4.2% si o cota de piata de 10.9%, pe targetul 18-49 urban, conform datelor Kantar Media.

Statia si-a mentinut pozitia secunda si pe targetul all urban, Kanal D inregistrand in intervalul mentionat un rating de 5.4% si o cota de piata de 11.7%. In minutul de aur atins la ora 20.40, nu mai putin de 1.430.000 de romani urmareau materialele pregatite de Mihai Ghita si echipa lui, in emisiunea “Asta-I Romania”.

Nu ratati, in fiecare sambata, de la ora 19.45, emisiunea “ Asta-i Romania ” prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

 

Taguri: