1 Decembrie 2023 - Ziua Națională a României: La mulți ani, România! Mesaje pentru români

Author: Denisa Irimia
Actualizat: 30 nov 2023, 11:36

Pe 1 Decembrie 2023 se sărbătorește Ziua Națională a României

Sursa: freepik

La data de 1 Decembrie 2023, întreaga națiune română sărbătorește cu mândrie și entuziasm Ziua Națională a României.

Îmbogățește-ți experiența acestei sărbători descoperind cele mai impresionante și pline de emoție urări potrivite pentru celebrarea acestui moment deosebit, dedicat unității și independenței țării noastre.

Citește și: Minivacanța de Sf. Andrei 2023: În ce orașe din România poți merge pentru a participa la deschiderea târgurilor de Crăciun

Ce semnificație are ziua de 1 Decembrie

La data de 1 Decembrie, românii din întreaga lume se unesc în celebrarea Zilei Naționale a României. În acest an, bucuria sărbătoririi naționale este dublată de faptul că această zi deosebită

cade într-o zi de vineri.

Prilejuit de coincidența sărbătoririi Zilei Naționale și a Sfântului Andrei pe 30 Noiembrie, românii se vor bucura de un weekend prelungit, oferindu-le posibilitatea de a sărbători și a reflecta într-un mod special asupra valorilor, istoriei și unității naționale.

Prin urmare, angajații români vor beneficia de zile libere în intervalul joi (30 Noiembrie 2023- Sfântul Andrei), vineri (1 Decembrie 2023- Ziua Națională a României), alături de tradiționalul weekend format din zilele de sâmbătă și duminică.

În paragrafele ce urmează, îți oferim cele mai îmbelșugate urări, potrivite pentru a fi transmise celor dragi în contextul festiv al Zilei Naționale a României din 1 decembrie 2023.

Citește și: Sf. Nicolae 2023: Pe ce dată are loc sărbătoarea şi ce tradiţii trebuie să respectăm

Mesaje pentru români de 1 Decembrie

„Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, când celebrăm Ziua Națională a României, vreau să urez tuturor românilor de pretutindeni un an nou prosper. Fie ca toate dorințele să vi se îndeplinească și să aveți parte de iubire și bogăție, dragi români! La mulți ani, România!”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Cu ocazia Zilei Naționale a României, vă urez tuturor o zi minunată, plină de mândrie și bunătate.

Dumnezeu să vă aibă în paza Sa, dragi români! Sărbătoriți cu inimile deschise!

„La mulți ani, români! La mulți ani, România! Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, eu vă urez tuturor un final de an excelent, plin de realizări și voie bună.

Nu uitați să vă mândriți mereu că sunteți români, pe oriunde mergeți!

„Sărbătoriți cu inima deschisă această frumoasă sărbătoare dedicată nouă, românilor de pretutindeni. Fie ca pacea și liniștea să se instaleze în casele tuturor, iar anul 2024 să fie promițător și plin de belșug și bucurii. La mulți ani!”

„Cu ocazia Zilei Naționale a României, să ne amintim de eroii țării noastre și de sacrificiile pe care ei le-au făcut pentru ca noi să putem fi liberi și fericiți.

Astăzi, să ciocnim un pahar în cinstea celor ce s-au sacrificat pentru ca noi să fim astăzi aici, sănătoși. La mulți ani, România!”

„În această zi de 1 Decembrie ne amintim de identitatea și cultura noastră bogată și frumoasă. Nu trebuie să uităm că noi, românii, suntem valoroși. Pe această cale doresc să vă urez tuturor, de la mic la mare, o zi frumoasă de sărbătoare! La mulți ani, dragi români!”

„Fie ca pacea, iubirea, prosperitatea și liniștea să însoțească fiecare român în fiecare zi de acum încolo. Cu ocazia sărbătorii Zilei Naționale a României, eu vă urez tuturor să aveți parte de un final de an prosper! La mulți ani!”

„Dumnezeu are grijă de neamul românesc. Astăzi este despre noi, dragi români, despre idealurile, eșecurile și reușitele noastre. Astăzi îi cinstim pe cei care s-au zbătut și au murit pentru ca nouă să ne fie bine. La mulți ani, români! La mulți ani, România!