1 din 10 persoane dorm in paturi separate... pentru a avea o viata sexuala mai buna. Crezi ca functioneaza?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:19

O zecime din cuplurile care locuiesc impreuna dorm in paturi separate. Un studiu efectuat recent a scos la suprafata faptul ca O zecime din cuplurile care locuiesc impreuna dorm in paturi separate pentru a avea o viata sexuala mai buna.

Cercetarile au fost efectuate pe 1192 de persoane care locuiesc cu partenerul lor in urma caruia s-a descoperit ca sunt destul de multe cupluri care dorm in separati. Cel mai des intantalnit motiv pentru care acestia aleg sa nu doarma impreuna este sforaitul (24%), alt motiv motive (23%) si pentru a avea o viata sexuala mai buna (19%), in timp ce altii spus ca acesta este rezultatul certurilor (6%).

Studiul a constatat ca 77% din oameni considera o ciudatenie faptul ca unele cupluri nu dorm in acelasi pat in fiecare seara.
Cu toate acestea mai bine de jumatate, adica 57% sustin ca daca se cearta cu pertenerul de viata dorm in paturi diferite. 74% dintre cei care nu dorm in acelasi pat nu-si doresc ca prietenii lor sa afle  despre acest lucru, dar au fost incantati sa comunice acest lucru persoanelor care s-au ocupat de aceasta cercetare.

"Daca domitul in paturi separate ajuta la imbunatatirea vietii sexuala de ce sa nu optati pentru asa ceva"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.