10.000 de euro recompensa pentru cine gaseste un roman disparut. Barbatul a disparut in Germania, in luna ianuarie

Author: Luiza Stama
Actualizat: 14 oct 2020, 13:47

Un roman disparut in Germania etse de negasit din luna ianuarie, iar autoritatile sunt dispuse sa ofere 10.000 de euro recompensa pentru gasirea lui.

Constantin Popa, in varsta de 30 de ani a disparut in Germania in luna ianuarie si este de negasit. Barbatul este originar din judetul Cluj, localitatea Tritenii de Jos si traia de mult timp in Gunzburg, Germania. Constantin a plecat intr-o zi spre munca si de atunci nimeni nu l-a mai vazut.

10.000 de euro recompensa pentru cine ajuta la gasirea romanului

Cautarile au inceput imediat, iar pe 6 februarie a fost gasit rucsacul lui, atarnat de o creanga, intr-un copac din zona raului Gunz. Desi a fost cautat fara incetare, Constantin Popa nu a fost inca gasit, iar autoritatile din Germania au decis sa puna o recompensa de 10.000 de euro pentru cel care ajuta la gasirea lui.

Citeste si: Unde a fost găsită mașina șoferului român de TIR dispărut de aproape 10 zile? Descoperirea făcută de autorități

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Anuntul Politiei

"Cetateanul roman Constantin POPA in varsta de 30 de ani, este dat disparut din data de 30.01.2020. Dupa rezultatele investigatilor efectuate pana acum nu este exclusa o infractiune violenta in dezavantajului disparutului. La KPI (Politia Criminalistica din Neu-Ulm) s-a format un grup de investigare pe nume „Rucksack“ pentru elucidarea acestui caz.”, se arată într-un comunicat al Poliției!

Citeste si: O fată de 17 ani dispărută a anunțat că se mărită! Cine este bărbatul căruia i-a spus "DA"

Citeste si: Copil disparut! Politia cere ajutor pentru a-l gasi pe Elisei Borza