10 idei fabuloase la care sigur nu te-ai gandit. Ce poti face din casa ta chiar acum | GALERIE FOTO

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 21:58

Iarna se apropie, in multe regiuni din tara a nins deja, iar timpul pare sa curga in defavoarea noastra, mai ales daca avem planuri mari cu privire la propria locuinta.

Tinand cont de faptul ca petrecem in casa atat de mult timp, mai ales in sezonul rece, ne-am putea gandi sa transformam locuinta dintr-un loc plictisitor intr-unul care sa ne faca sa mergem mereu acasa cu drag.

De ce ai nevoie

1.    Idei

Desi totul incepe cu o idee frumoasa, aceasta trebuie sa fie ultima ta preocupare. Publicatiile de design interior si site-urile cu fotografii ne vin, mereu, in ajutor atunci cand simtim ca imaginatia ne tradeaza.

Trebuie sa tii, insa, cont de alte doua aspecte foarte importante.

2.    Materiale

Ai o idee stralucita si vrei sa o pui in practica. Nu te avanta in jungla unui magazin cu materiale de constructie, unde puzderia de produse te-ar putea debusola. Cauta online materialele de care ai nevoie, informeaza-te cu privire la calitatea lor, compara-le in functie de caracteristici si apoi comanda-le. Spre exemplu, la Arabesque poti compara produsele, iar un specialist iti va oferi informatiile de care ai nevoie pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie.


3.    Bani

Daca ti-ai transformat, deja, casa intr-o locuinta foarte calduroasa, poti sa treci la treaba, deoarece te simti inspirat si stii care sunt materialele de care ai nevoie. Multe idei de design interior necesita resurse financiare considerabile pentru a fi puse in practica, insa exista si idei care nu te vor falimenta si care-ti vor transforma casa intr-o locuinta cu personalitate.
Vei vedea mai jos cateva dintre ele.

Cateva idei grozave pentru o locuinta de vis

1.    Hamac deasupra scarilor (Foto: ooda.eu)


2.    Rafturi la scari (Foto: Bored Panda)


3.    Loc pentru citit (Foto: Bernardo Rodriguez)


Vedeti mai multe idei in galeria foto de mai jos.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”