10 lucruri interesante despre Jackie Chan

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 07 ian 2024, 02:35

10 lucruri interesante despre Jackie Chan

Sursa: Facebook 成龍 Jackie Chan

Jackie Chan împlinește astăzi 69 de ani. Toată lumea îl cunoaște din faimoasele sale filme, însă sunt câteva lucruri interesante despre acesta pe care nu multă lume le cunoaște.

Jackie Chan este un expert în arte marțiale, fiind cunoscut pentru cascadoriile sale, dar și pentru simțul umorului dezvoltat pe care îl are. Iată câteva aspecte din viața actorului pe care nu multă lume le cunoaște.

Citește și: La 81 de ani, mai tare ca Jackie Chan.Uite ce a facut un batranel unei femei!VIDEO

Cele mai interesante curiozități despre Jackie Chan

Jackie Chan s-a născut la data de 7 aprilie 1954, în Hong Kong. Tatăl acestuia a fost actor, fapt ce l-a ajutat pe expertul în arte marțiale, acesta fiind distribuit în câteva filme pe care chiar el le-a regizat. La o vârstă fragedă Jackie Chan a aflat o parte mai întunecată a familiei sale, mai exact că tatăl său a fost spion pentru Chinese Naționalist Revolutionary Army, iar momentul în care părinții actorului s-au cunoscut a fost atunci când a arestat-o pentru contrabandă cu opiu în China. 

Toată lume îl știe pe Jackie Chan din filme, însă acesta a creat cartea de benzi desenate inspirată după un personaj al său dintr-un film, după care a dat voce unei versiuni de a sa, în banda desenată „Jackie Chan Adventures”. Jackie Chan este cunoscut și pentru cele 20 de albume pe care le-a lansat începând de la mijlocul anilor 80.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Am amintit că este cunoscut pentru cascadoriile sale din filme, însă acestea nu au ieșit întotdeauna perfect, Jackie Chan suferind cel puțin 70 de accidentări pe platourile de filmare până la vârsta de 50 de ani. Unele dintre aceste accidentări l-au adus mai aproape de moaret, atunci când a rămas cu o gaură în cap în timpul cascadoriei sau când aproape s-a înecat.

Citește și: FORFOTA mare in toata tara! Toti romanii il asteapta in vizita pe celebrul Jackie Chan

Filme cu Jackie Chan

Skiptrace

Producția cinematografică spune povestea lui Bennie Chan, un detectiv din Hong Kong ce vrea să îl găsească pe șeful mafiei de peste 10 ani. Acest lucru nu se va schimba, mai ales după ce nepoata lui Bennie, Samantha  intră în belele cu sindicatul crimei condus de acesta. Bennie vrea acum să găsească persoana din cauza căruia a ajuns Samantha în această situație.

Din acest punct, situația va escalada rapid, atunci când Bennie descoperă că va putea rezolva mai mult decât problemele nepoatei sale.

The Spy Next Door

Filmul își bazează acțiunea pe Bob Ho, un agent CIA sub acoperire, ce s-a descurcat în multe misiuni complicate până la cea pe care o are în prezent, misiunea de babysitter. Înainte ca acesta să se căsătorească cu femeia pe care o iubește, Bob trebuie să câștige prin orice mijloace încrederea si iubirea celor trei copii ai iubitei sale.

Însă situația o să devină complicată atunci când codurile secrete vor fi urcate pe internet.

The Tuxedo

Jimmy Tong este un șofer de taxi ce lucrează pentru un milionar, a cărui regulă este să nu pună mâna pe fracul lui de valoare. Această regulă este încălcată atunci când milionarul ajunge la spital, iar Jimmy îmbracă fracul și își dă seama ca acest costum are calități aparte, cum ar fi învățarea artelor marțiale. La scurt timp viața taximetristului se va schimba radical.

Citește și: VACANTA DE MILIARDAR! Cum se distreaza Mark Zuckerberg, fondatorul celei mai indragite retele de socializare

Surse: Facebook 成龍 Jackie Chancinemagia.roafisha.md 

 

 

Taguri: