10 lucruri pe care nu trebuie sa le spui într-o relatie de cuplu

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 feb 2018, 10:12

Barbatii implicatii in relatii de cuplu stiu ca exista o multime de momente când ar trebui sa-şi muste limba si sa taca.

Intrebari de genul „Aceasta rochie ma face grasa?” si „Crezi ca blonda aia e tare?” sunt puse saptamânal şi nu exista un raspuns corect la ele pentru barbatii care sunt într-o relatie de cuplu.

Iata cateva lucruri pe care n-ar trebuie sa le spui cand te afli într-o relatie de cuplu, daca nu-ti doresti sa dormi, in cel mai fericit caz, singur pe canapeaua din sufragerie.

Relatie de cuplu# 1: Am iesit la o cafea cu fosta iubita

Ce-ai facut? Si ai curajul sa i-o spui cu atâta candoare? Iti poti inchipui si singur ca un taifun va parea o uşoara ploaie de vara pe lânga izbucnirea de furie a iubitei tale. Niciodata nu trebuie sa aduci in discutie fosta… Cu atat mai mult sa-i dezvalui sotiei ca ai iesit, chiar si la o cafea cu ea.

Relatie de cuplu# 2: (pune un nume aici) hai sa încercam pozitia asta

Ar trebui sa ştii deja ca daca o strigi pe iubita ta cu un alt nume de fata este de rau. Iar daca ai facut-o în timp ce faceti amor lucrurile sunt cu atât mai grave. Pregateşte-te pentru tot ce este mai rau ca şi pentru o perioada lunga de… abstinenta.


Cititi continuarea pe kfetele.ro