10 lucruri utile pe care le poti face cu elasticele de cauciuc

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:42

Se pare ca aceste elestice pot avea numeroase intrebuintari in gospodarie, cu ajutorul lor fiind solutionate o multime de probleme casnice care ne dau batai de cap.

Ai o pereche de ochelari care iti aluneca de pe urechi? Poti remedia acest lucru daca infasori pe fiecare brat al ochelarilor cate un elastic.

Niciodata nu vei mai avea probleme cu lingurile de lemn in bucuratarie daca la jumatarea cozii vei aseza o banda elastica. In acest fel, ustensilele de bucatarie nu vor mai aluneca in castron.

Probabil ca te-ai chinuit de multe ori sa desfaci capacul unui borcan, insa fara succes.

Ei bine, daca asezi pe marginea capacului o banda lata din elastic aceasta problema nu va mai exista.

Daca iti place sa citesti, dar detesti momentul in care cartile se deschid in geanta si se amesteca cu alte lucruri personale, iti propunem sa montezi pe lungimea cartii un elastic. Astfel problema ta este rezolvata!  

Benzile de hartie colorata, rolele cu ata sau panglicile se amesteca intre ele si iti este greu sa le descurci? Leaga fiecare dintre aceste obiecte cu cate un elastic, iar dezastrul din sertare si dulapuri nu va mai exista.


Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.