10 tinute cu care iubitul tau si-ar dori sa te imbraci! GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:56

Atunci cand vine vorba de alegerea unei vestimentati care sa fie pe plac si iubitului situatia devine mai complicata deoarece majoritatea barbatilor si-ar dori ca iubitele lor sa se imbrace intr-un anumit fel.

Din pacate acest lucru nu se intampla, dar nu exclude nimeni posibilitate ca o femei sa tina cont de parerea partenerului de viata atunci cand isi alege o anumita tinuta. Te-ai intrebat vreodata cum si-ar dori un barbat ca femeia din viata lui sa se imbrace? Desigur, multe dintre tinute nu ar putea fi purtat decat intre patru pereti, dar viziunea lor este universala. 

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Desigur,

daca isi doresc nu inseamna ca se poate pune si in practica, dar pentru a da un plus vietii de cuplu femeile ar trebui sa tina cont de aceste sugestii. Asa ca mai jos va prezentam o galerie foto care sa va inspire in alegerea unor tinute care sa-ti impresioneze iubitul.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.