10 trăsături care definesc nativul Vărsător. De ce este o zodie atât de specială?

Author: Luiza Stama
Actualizat: 30 ian 2021, 03:30

Despre varsatori se spune ca sunt cei mai inteligenti nativi ai horoscopului, ca sunt excentrici si ca nu le plac regulile, dar si ca sunt prieteni de nadejde si adevarati parteneri de incredere.

Iata care sunt cele mai importante 10 trasaturi ale nativului Varsator

1. Cu o curoizitate de nestavilit, Varsatorul are o dorinta aprinsa de a cunoste, ceea il si face sa acumuleze extrem de multe cunostinte si experiente, de unde si rezulta ca sunt extrem de inteligenti.

2. Varsatorul nu poate sa fie manipulat sau controlat, iar dorinta lui de libertate este strans legata de aerul de independent pe care orice Varsator il emana.

3. Acesti nativi nu gandesc dupa tipare! Ei au o creativitate debordanta si au aspiratii inalte mereu. Daca reusesc sa se inconjoare cu persoane care sa le impartaseasca ideile, Varsatorii pot rezolva cu mare usurinta probleme de natura sociala care au trenat de mult intr-un grup, comunitate sau tara.

Citeste si: Horoscop compatibilitati: zodiile cu care te potrivesti si zodiile cu care nu ai nicio sansa sa te intelegi

Citeste si: Zodia PESTI. Totul despre cei mai sufletisti nativi ai zodiacului

4. Calitati innascute de lider ii fac pe Varsatori sa fie o sursa constanta de inspiratie pentru cei din jur. Nativii acestei zodii ii motiveaza pe toti coechipierii si niciodata nu subestimeaza valoarea fiecarui individ.

5. Oamenii nascuti in Varsator au capacitatea de a vedea dincolo de momentele tensionate ale vietii, oportunitatea de a aplica informatiile valoroase pe care le au din setea de cunoastere cu care au fost inzestrati.

Inteligenta deosebita ii ajuta sa poata identifica momentul oportun pentru schimbare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

6. Nu accepta compromisuri! Pentru altii aceasta se numeste incapatanare, insa Varsatorii sunt de fapt determinati sa isi atinga scopul si nu vor da inapoi niciodata.

7. Loialitatea este la cel mai inalt nivel la nativii Varsatori.

O data ce le-a fost castigata increderea, a
ei vor ramane loiali, indiferent de situatie sau riscuri.

8. Sunt cei mai de cuvant oameni. Daca un Varsator face o promisiune sau isi da cuvantul, va face totul sa respecte si sa onoreze angajamentul.

9. Nu au prejudecati si nu sunt orbiti de aparente. Varsatorul alege sa cunosca fiecare persoana cu propria ratiune si nu se va lua niciodata dupa aparente.

Nici in zvonuri nu se incred nativii Varsator. Ei aleg sa verifice ce este adevarat si ce nu.

10. Varsatorul are o capacitate deosebita sa ajute pe cei din jurul lor. Ei au o satisfactie deosebita atunci cand pot sa schimbe in bine lucrurile si su un simt umanitar bine dezvoltat.

Citeste si: Zodii care se vor îmbogăţi în 2020. Te numeri printre norocoși?

Citeste si: Cum trebuie să fie aleasa inimii, în funcție de zodia lui

 

Taguri: