1001 de nopţi - modificarea programului de difuzare

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 10:27

Cerem scuze tuturor fanilor şi nu numai!

Ştim că modificarea programului de difuzare a serialului 1001 de Nopţi nu a fost o decizie pe placul vostru, iubitori ai serialului. Din păcate însă, a fost singura soluţie pe care noi am considerat-o viabilă dată fiind situaţia de fapt privind producţia acestui serial.

În Turcia serialul se află la al III-lea sezon de filmări, iar difuzarea lui se face în ritm de 1 episod pe săptămână, cu pauză de difuzare de 3 luni pe perioada de vară.

Din dorinţa de a vă bucura de mai multe momente alături de Onur şi Sehrezat, noi am difuzat fără întrerupere câte 2 episoade pe săptămână, iar în iunie chiar 3, ajungând din urmă difuzarea serialul din Turcia.

Astfel, am fi fost nevoiţi să luăm o pauză considerabilă de timp, urmând ca ulterior să reluăm difuzarea serialului cu câte 2 episoade, aşa cum v-am obişnuit.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Având însă în vedere că o astfel de decizie ar fi dat naştere unei nemulţumiri şi mai mari, am optat pentru varianta în care să difuzăm doar 1 episod pe săptămână.

Pentru a suplini această lipsă, am ales să aducem un nou serial, care la rândul său s-a bucurat de mare succes în Turcia, Înainte de Sfârşit. O poveste cel puţin la fel de emoţionantă ca şi serialul 1001 de nopţi.

De asemenea, vrem să vă anunţăm că azi, 31 decembrie, pe lângă un nou episod, veţi putea viziona o serie de interviuri în exclusivitate luate vedetelor serialului.


 

 

Taguri: