1001 de nopţi revine la Kanal D

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:53

Din 1 iulie, de la 20:00, de trei ori pe săptămână!

Serialul “1001 de nopţi”, cel mai vizionat serial străin din România, revine în casele telespectorilor Kanal D, ca urmare a cererii acestora. Astfel, începând din 1 iulie 2009, ora 20.00, Kanal D va redifuza trei episoade pe săptămână ale îndrăgitului serial “1001 de nopti”, alegând, astfel, să împlinească cererile a milioane de telespectatori, în baza sutelor de scrisori sosite la redacţie.

Îi veţi putea revedea pe frumoasa Sehrazat (Berguzar Korel) şi Onur (Halit Ergenc), Bennu (Ceyda Duvenci) şi Kerem (Tardu Flordun) care ne vor încânta vara aceasta cu minunatele şi fascinantele lor poveşti de dragoste.

Serialul “1001 de nopţi” a fost constant în topul preferinţelor telespectatorilor, surclasând adesea emisiunile posturilor PRO TV, Antena 1 şi Prima TV. Pe acelaşi slot orar şi în aceleaşi zile de difuzare, a devansat show-uri cunoscute precum “Trădaţi în dragoste” (Prima TV) sau “Test de fidelitate” (Antena 1).

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

De

reamintit este şi faptul că serialul a bătut toate recordurile de audienţă atinse vreodată de o producţie de televiziune în Turcia.

Urmăriţi “1001 de nopţi” din 1 iulie 2009, în fiecare zi, de miercuri până vineri de la ora 20.00, numai la Kanal D!
 

 

Taguri: