12 lucruri pe care barbatii si-ar dori ca femeile sa le stie despre ei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 09:50

Majoritatea barbatilor spun despre ei ca sunt simpli, directi, limitati si perfect de fericiti daca sunt lasati in pace. De ce? Pentru ca obisnuiesc sa nu faca femeile sa aiba asteptari foarte mari din partea lor. Drept urmare femeia ajunge sa cunoasca script-ul unui barbat, dar nu si omul.

De aceea, ei ar prefera ca femeile sa stie anumite lucruri despre ei in asa fel incat acestia sa nu mai fie nevoiti sa acorde tot felul de explicatii, care din punctul lor de vedere sunt inutile. Asa ca, mai jos va prezentam 12 lucruri pe care barbatii isi doresc ca femeile sa le stie despre ei.

1. Va prefera fara machiaj
Nu-i intelegeti gresit. Majoritatea barbatilor cred despre acestea ca arata foarte bine atunci cand sunt machiate, dar cu toate acestea opteaza pentru un look natural.
Din punctul lor de vedere pana si petele de pe fata au farmecul lor.

2. Actiunile lor vorbesc mai multe decat cuvintele in sine

Uneori ei nu sunt cei mai buni in a-si exprima ceea ce simt cu adevarat, asa este mai bine sa cauti indicii in felul in care se comporta in locul cuvintelor in sine.

3. Barbatii nu sunt ahtiati dupa angajament
De fapt, ei iau angajamentul in serios, dar au nevoie de timp.
Ei isi doresc sa fie extrem de siguri ca ea este aleasa inainte sa-si puna sentimentele pe tava.

4. Barbatii se gandesc mult la sex
Nu se pot abtine. Este in ADN-ul lor, dar chiar daca se gandesc mult nu inseamna ca si actioneaza. Inca un lucru important, asta nu inseamna ca te iubesc mai putin.

5. Adora sa fie alintati

Sexul nu este tot timpul in mintea lor.
Le place sa impartaseasca momente intime, cum ar fi sa se tina de mana si sa se alinte la fel de mult cum ii place si unei femei. Cu toate ca nu se ajunge la sex.

6. Barbatii indragesc femeile care fac prima miscare
Nu este nimic mai sexy decat atunci cand o femeie are controlul asupra situatiei si mai ales atunci cand da directive, bine, doar uneori.


7. Ei nu sunt cu adevarat deranjati de celulita
Coaja de portocala? Pentru barbati nu este o asa mare problema. Lor le plac mai mult copsele si modul in care acestea sunt.

8. In general, barbatii isi pot da seama cand o femeie se preface

Acestia ar fi recunoscatori daca li s-ar arata ce trebuie sa fac in loc sa se faca scandal pe aceasta tema.


9. Barbatii nu citesc ganduri

Acestia nu sunt foarte priceputi atunci cand vine vorba de partea emotionala a lucrurilor, asa ca ar prefera sa li indice ceea ce gresesc in loc sa nu li se vorbeasca.

10. Nu se gandesc de doua ori in ainte de a zice ceva

De cele mai multe ori tot ceea ce zice un barbat poate fi interpreta, iar aceasta este activitatea principala a unei femei.
Asa ca femeile ar trebui sa tina cont de acest lucru inainte de aporni o cearta.

11. Ei isi doresc putin romatism

Nu doar femeile sunt romantice, ci si barbatii se bucura de o cina rmantica la lumina lumanarilor.

12. Au nevoie sa li se spuna

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.