12 ore a sapat acest elefant in pamant cu disperare, iar oamenii nu intelegeau de ce! Cand si-au dat seama ce cauta animalul, au inceput sa planga

Autor: B.M.
Actualizat: 10 oct 2017, 13:53

Cazul de mai jos s-a petrecut in India si a uimit intreaga lume; deznodamantul este cu adevarat emotionant.

Totul a inceput dupa ce localnicii unui sat au observat un lucru extrem de ciudat. La marginea localitatii un elefant avea un comportament bizar: sapa cu indarjire in pamantul uscat, lucru neobisnuit pentru aceasta specie.

Initial oamenii nu au inteles ce se intampla, insa ulterior misterul a fost deslusit: puiul femelei cazuse intr-o groapa adanca, iar aceasta incerca cu disperare sa il salveze.

Ce a impresionat pe toata lumea este ca aceasta a sapat neincetat timp de 12 ore; din nefericire insa, nici dupa atata timp nu a reusit sa isi recupereze puiul.

In cele din urma localnicii au decis sa ii sara in ajutor si au pus la cale un plan. Au adus astfel un camion plin de banane, cu ajutorul caruia i-au distras atentia femelei.

S-au putut astfel apropia de groapa imensa si, cu multe eforturi, au eliberat puiul. Acest caz demonstreaza inca o data cat de puternica poate fi legatura intre mama si pui in lumea animalelor.