120 de pagini DE COSMAR! Sergiu Florea, criminalul de la Medicina, a publicat o carte in care spune cum l-a transat pe batranul de 65 de ani VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 14:10

Un cosmar din copilarie s-a transformat intr-una dintre cele mai sangeroase crime. Sergiu Florea, studentul de la medicina, a scris o carte in care povesteste detaliile infioratoare ale uciderii lui Trifu Schrott.

Lucretia, vaduva lui Trifu Scrott, nu ii va ierta niciodata pe cei doi studenti. O doare insa ca baiatul nu a avut curajul sa-si recunoasca fapta in fata judecatorilor, ci printr-o carte scrisa dupa gratii.

 

Romanul, inspirat din realitate, incepe cu un cosmar avut de Sergiu la varsta de 9 ani, care prefigureaza crima comisa la maturitate.

 

In cele 120 de pagini, fostul student la Medicina isi descrie copilaria, adolescenta, dar si clipa ce i-a schimbat cursul vietii definitiv.

 

Crescut cu atata drag in casa de la tara, bunicii lui Sergiu nu si-au imaginat vreodata ca problemele lui isi au izvorul in anii petrecuti langa ei.

 

Ani la rand, studentul a fost bantuit de imaginea unui vitel transat.

 

Volumul, intitulat Carare spre abis, pare o marturisire socanta. Autorul descrie momentul in care, impreuna cu iubita de atunci, Carmen Bejan, l-a ucis si l-a transat in camera de camin pe Trifu Schrott, totul pentru ca batranul ar fi bruscat-o pe studenta care urma sa-i vanda trupul.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Sergiu povesteste in autobiografia sa cum dragostea pentru Carmen l-a orbit si l-a determinat sa devina complice la odioasa crima.

 

Detaliile socante scoase la iveala in carte au fost relatate sumar de paznicul caminului, imediat dupa crima. Declaratia pe care omul a dat-o atunci politistilor se apropie de adevar.

 

In cartea marturie Sergiu descrie si primele ganduri care i-au venit in minte dupa ce a comis crima. Una dintre porniri a incercat sa o si puna in aplicare: a incercat sa isi ia viata.

 

Sergiu a decis sa scrie cartea dupa gratii. Mama lui a luat manuscrisul si l-a dus la o librarie din Deva care a acceptat sa o publice pentru inceput in 300 de exemplare.

 

Mizeaza pe mediatizarea intensa a cazului, asa ca spera sa vanda volumele ca painea calda. Singura care nu va putea sa citeasca romanul este sotia barbatului ucis.

 

Finalul cartii este cutremurator.

Sergiu, care are de ispasit 20 de ani dupa gratii, spera ca tot ce a trait sa fie doar un vis urat.