14 copii din Buzău au rămas orfani de tată, după un accident cumplit. Cum s-a produs tragedia

Autor: Laura Macovei

Un accident teribil a avut loc pe autostrada M15, în zona Bezenye. Doi bărbați au lăsat în urmă 14 copii orfani de tată

Sursa: Movarpress.hu

Doi muncitori români din comuna Brăeşti, județul Buzău, și-au pierdut viața într-un tragic accident rutier petrecut la granița dintre Slovacia și Ungaria.

Cei doi bărbați, în vârstă de aproximativ 40 de ani, se întorceau din Germania, unde munceau în agricultură. Tragedia s-a produs în urma exploziei unei anvelope a microbuzului în care se aflau, care a dus la coliziunea vehiculului cu un TIR parcat pe banda de urgență, urmată de ieșirea mașinii de pe carosabil.

Citește și: El este Alberto, tânărul fotbalist de 27 de ani care a murit într-un cumplit accident de motociletă. Sportivul era jucător în Liga a 5-a

14 copii au rămas orfani de tată

Accidentul a avut loc la data de 16 august, pe autostrada M15, în zona Bezenye, la kilometrul 9+200, în direcția Hegyeshalom. Microbuzul transporta opt persoane, toți locuitori ai comunei Brăeşti.

Conform relatărilor presei maghiare, vehiculul a ricoșat într-un TIR staționat după explozia unei anvelope, provocând decesul instantaneu al celor doi bărbați și rănirea gravă a celorlalte șase persoane aflate în microbuz, printre care se numără trei femei și trei bărbați.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Cei doi muncitori se întorceau din Germania, unde li se oferise inițial un loc de muncă în agricultură, la cules de castraveți.

Totuși, odată ajunși acolo, au fost direcționați către o fabrică de procesare a cărnii. Aceștia au decis să revină acasă după doar câteva zile de muncă.

Citește și: Un tânăr din Drobeta a devenit criminal la 28 de ani pentru că și-a apărat bunica de furia fiului ei. Lovitura a fost fatală

Comunitatea din Brăeşti a fost profund afectată de această veste tragică.

Locuitorii s-au mobilizat rapid pentru a oferi sprijin familiilor îndoliate și pentru a facilita repatrierea celor decedați și a răniților.

Primăria Brăeşti a anunțat că va acorda un ajutor de urgență familiilor care au pierdut pe cineva drag. 

 


Mama lui Esat se întâlnește cu Gulben și îi spune că nu este potrivită pentru fiul său. Urmărește episodul 51 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară