15 ani a trăit cu cadavrul propriului copil îngropat în grădină. Caz cutremurător în Neamț

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 15 aug 2022, 01:35

Procurorii au descoperit scheletul unei fetițe într-o gospodărie din Neamț

Sursa: Captură KANAL D

Descoperire importantă într-un dosar greu de disparție mamă-fiică. După 15 ani au apărut primele dovezi care îl incriminează pe soțul femeii și tatăl fetiței.

În urmă cu 15 ani, o femeie din Neamț și fiica acesteia au dispărut, iar de atunci și până în prezent, anchetatorii au încercat să afle ce s-a întâmplat, de fapt, cu cele două. Soțul femeii și tatăl fetiței este considerat principalul suspect, iar acum, autoritățile au găsit și primele dovezi în acest caz. 

Descoperire cutremurătoare în curtea unui bărbat din Neamț. Primele dovezi într-un dosar greu de dispariție

Dispariția unei femei și a fiicei acesteia, în vârstă de 5 ani, este investigată de ani buni de autoritățile din Neamț. Deși oamenii legii au considerat încă de la început că soțul femeii și tatăl fetiței este principalul suspect, aceștia nu au găsit dovezi care să facă lumină în acest caz. Mai mult decât atât, ani la rând, bărbatul a afirmat că soția și fiica acestuia au fugit în Germania și că nu mai știe nimic de ele.

Tatăl femeii dispărute povestește că imediat după dispariție, timp de 2 ani, a fost sunat în mod constant de o femeie care se dădea fiica lui și care îl asigura că totul este bine și că se află în Germania. Acesta este principalul motiv pentru care dispariția a fost anunțată după 2 ani, lucru care, evident, a îngreunat și mai mult ancheta. 

Bărbatul este acuzat că și-a ucis soția și fiica, iar acum, în urma unui apel anonim, autoritățile au descoperit osemintele unui copil îngropate în curtea casei. 

O persoană i-a îndrumat pe anchetatori să sape în curtea casei bărbatului, sub un trandafir, iar la un metru și jumătate adâncime a fost descoperit scheletul care urmează să fie expertizat. Între timp, bărbatul a fost reținut în acest caz de dispariție. 

Vecinii bărbatului au povestit că acesta este destul de retras și că mereu a avut un comportament ciudat, dar și că a fost surprins de mai multe ori aprinzând lumânări în curtea casei. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Fiica lui Gheorghe Dincă, succes în instanță. Daniela a câștigat o sumă uriașă în urma unui proces

În timp ce bărbatul a trăit 15 ani cu osemintele fiicei lui în curtea casei, bunicul micuței și tatăl femeii dispărute aștepta un semn de la cele două.

Acesta povestește că între fiica lui și soțul acesteia existau neînțelegeri și că femeia i-ar fi scris o scrisoare comandatului de la acel moment în care îi spunea că a fost alungată de acasă, însă mesajul ei nu a fost luat în seamă atunci.

Procurorii continuă ancheta pentru a aflat care este, de fapt, adevărul.

„Știm că avem 2 femei dispărute, mamă și fiică.

Știm că avem un cadavru de minor, probabil de fată. Facem tot ceea ce ne stă în putință să găsim și mama fetiței și să ajungă acolo unde le este locul, într-un cimitir. Este un dosar complex, în care lucrează multă lume și așteptăm ca finalul, deși tragic, să fie mulțumitor pentru familie și să își găsească liniștea aparținătorii.”, a spus Răzvan Oniea, comisar-șef IPJ Neamț.

Citeste si: Fiul Biancăi, femeia găsită decedată într-un buncăr, își așteaptă mama acasă: „Bună, mama. Îmi lipsești atât de mult!”