16 mai 2022: Luna Plină în Scorpion și Eclipsa de Lună distrug echilibrul acestor nativi. Zodiile care vor resimți din plin energia Lunii Pline

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 11 feb 2023, 10:55

Luna Plină în Scorpion 16 mai 2022

Sursa: PixaBay

Luna Plină în zodia Scorpion și eclipsa de lună de pe data de 16 mai 2022 vor aduce o energie copleșitoare care va afecta echilibrul tuturor semnelor zodiacale. Acestea sunt zodiile care vor resimți cel mai mult influența eclipsei de lună.

Efectele Lunii Pline din zodia Scorpion de pe data de 16 mai 2022 vor fi accelare și intensificate de eclipsa de lună, iar acest fenomen va afecta echilibrul semnelor zodiacale. 

Energia eclipselor poate fi haotică și copleșitoare și de aceea vor fi anumite zodii care vor resimiți din plin efectele fenomenului de Lună Plină în Scorpion luni, 16 mai 2022.

 

Care vor fi zodiile care vor resimiți din plin efectele fenomenului de Lună Plină Sângerie în Scorpion.  

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 9-15 mai 2022: Eliberează-te de rănile trecutului și rescrie-ți destinul. Oportunități de dezvoltare personală și profesională vor avea Cocoșii, Tigrii și Mistreții

Lună Plină în Scorpion pe 16 mai 2022 și Eclipsă de Lună

Luna Plina de pe 16 mai va avea loc în al 3-lea decan (ultimele 10 grade) al zodiei Scorpionului și va culmina cu eclipsa de lună, fenomen rar de care vor depinde transformarea și aprofundarea sentimentelor noastre pentru următoarele patru săptămâni. 

Pentru că energia eclipselor poate fi haotică și copleșitoare, vor fi anumite zodii care vor resimiți din plin efectele fenomenului de Lună Plină în Scorpion.  

„În eclipsa de lună a lui mai Luna se va afla în conjuncție cu Nodul Sudic. Înseamnă că este o eclipsă de eliberare, totul va fi despre eliberarea și detașarea karmei vechi. Este o Lună dramatică cu un potențial total pentru conflicte, ceartă, jocuri de putere și control. Dacă nu am avea ajutorul și sprijinul lui Pluto, a lui Marte și a lui Neptun, lucrurile nu ar fi atât de bune.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Cerul Chinei, roșu ca sângele: „Va fi un cutremur în șapte zile!” Motivul pentru care s-a înroșit cerul în apropiere de Shanghai

Se cunoaște că Lunile pline (și în special cele în Scorpion) agită apele și creează mari valuri emoționale, dar cu sprijinul unor sextile și trigoane formate de Pluto în Capricorn (integritate și adevăr) și al lui Marte și Neptun în Pești (acțiune călăuzită de spiritualitate, credință și compasiune), ne

sunt oferite multe căi posibile pentru a găsi un catharsis blând pentru această energie”, potrivit astrologilor citați de garbo.ro.

Zodiile afectate de Luna Plina Sângerie

Cu Luna Plină și strălucitoare pe cer, "iluminarea" simbolică are loc în viața noastră pe data de 16 mai 2022. Emoțiile izbucnesc în conștiința noastră, iar fenomenul de Lună Plină în Scorpion va aduce regrete și păreri de rău pentru tot ceea ce nu a adus ”lumină„ în viața noastră.

Potrivit astrologilor cafeastrology.com, fenomenul de Lună Plină urmat de eclipsa de Lună de pe data de 16 mai 2022 va crea pentru toate zodiile o nevoie aproape dureroasă de eliberare și de renunțare la tot ceea ce este toxic și produce „întuneric„. 

Citeste si: Horoscop săptămânal 9-15 mai 2022. Sfatul săptămânii: mare grijă la cuvintele pe care le folosești. Nativii din zodia Taur au șanse mari să se îndrăgostească la prima vedere

Deși energia creată de fenomenul Lună Plină- Eclipsă de lună care va avea loc pe data de 16 mai 2022 va afecta toate zodiile, există 3 semne zodiacale care vor resimți mai intens influența acestui fenomen și al căror echilibru va fi zguduit. Este vorba despre nativii din zodia Gemeni, Vărsător și Scorpion, al căror echilibru emoțional va avea de suferit de pe urma acestui fenomen.

Influența Lunii Pline în Scorpion pentru Gemeni

Fenomenul Lună Plină- Eclipsă de lună care va avea loc pe data de 16 mai 2022 îi va face pe nativii din zodia Gemeni să regrete profund anumite acțiuni din trecut și să încerce cu orice preț să îndrepte lucrurile. Sunt anumite persoane față de care Gemenii au greșit, iar acum vor simți nevoia să fie iertați deoarece povara regretului este dureroasă. 

Luna Plină zdruncină echilibrul emoțional al Vărsătorilor 

Luna Plină în Vărsător urmată de eclipsa de Lună va face ca tensiunile din viața Vărsătorilor să atingă cote maxime. Vă aflați de prea mult timp într-o situație în care nu vă mai simțiți confortabil, dar la care nu aveți curaj să renunțați, iar asta se va resimți din plin pe data de 16 mai.

Fenomenul Lună Plină- Eclipsă de lună va intensifica durerea și neîmplinirea nativilor din zodia Vărsător, care trebuie fie să renunțe la tot ce este toxic în viața lor, fie să se resemneze și să trăiască în continuare în „întuneric„. 

Luna Plină Sângerie le oferă Scorpionilor șansa unei purificări spirituale 

Direct afectați de fenomenul care va avea loc pe data de 16 mai 2022, Luna Plină Sângerie le oferă Scorpionilor șansa unei purificări spirituale. 

Nativii din zodia Scorpion pot beneficia de o vindecare interioara dacă vor alege să urmeze „lumina„ transmisă de Luna Plină și să lase la o parte influențele nefaste ale celor din jur. Oferiți-vă șansa de a lua decizii corecte, bazate pe sinceritate, iubire față de aproape și altruism, iar asta va readuce echilibrul în viața voastră.