17 zile pana la "APOCALIPSA"! CARE sunt locurile unde te poti adaposti si vei fi salvat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 08:20

17 zile si numaratoarea inversa continua! Ce se va intampla pe 21 decembrie? Vine sau nu, mult anuntatul sfarsit al lumii?

 Indiferent de reactiile oficiale, groaza pare ca incepe sa se instaleze pe intreaga planeta. Scenarii care mai de care mai sumbre, alimentate si de productiile hollywoodiene din ultimii ani, au facut ca milioane de oameni sa priveasca tematori si cu maxim interes catre urmatoarele 3 saptamani.

Sfarsitul lumii, Sfarsitul vremurilor sau Sfârsitul Zilelor sunt termeni ce apar in toate religiile. Se spune ca ziua cea de pe urma, despre care pomeneste inclusiv Noul Testament, ar fi precedata de cutremure, boli necrutatoare, razboaie.
Ori, pentru cei ce cred orbeste in asemenea previziuni, este suficient sa deschida televizorul pentru a crede ca vad o multime de Semne.

Si totusi.... de unde psihoza legata de 21 decembrie? Totul a pornit de la traducerile facute de istorici, abia de 30 de ani incoace. Astfel, omenirea trebuie sa fie pregatita pentru o catastrofa iminenta, potrivit interpretarilor date previziunilor civilizatiei Maya.

Pe cit de vechi si dificil de interpretat, pe atit de controversat este acest "calendar" mayas, cum deja il cunoaste intreaga planeta.
Iar conform acestuia, omenirea a cunoscut pana acum nu mai putin de 4 Apocalipse. Astfel, la fiecare 5200 de ani, planeta noastra trece printr-un nou inceput. Ei bine se pare ca ne-am afla fix la finalul unui ciclu astronomic ce se incheie pe 21 decembrie 2012.

Explozie nucleara, ciocnirea cu un meteorit gigant sau un virus necrutator care va transforma mortii in vii, sau toate la un loc.
Sunt sute de teorii, care mai de care mai sumbre. Si cu cit ne apropiem de data atit de trimbitata, cu atit apar noutati. Ultimele se refera la doua locuri despre care se scrie ca vor supravietui Apocalipsei.

Ambele sunt relativ aproape de Romania. Pentru inceput, trebuie sa stiti ca profetiile spun ca Sfarsitul Lumii va ocoli.... Franta. Sau, cel putin, o parte din ea.

Pic de Bugarach este zona unde cetatenii s-ar afla la loc sigur, protejati de evenimentele ce ar putea avea loc pe 21 decembrie 2012.
Legendele spun ca muntele se va deschide si-i va primi pe oamenii care fug din calea calamitatilor.

Atita interes a suscitat muntele incit autoritatile franceze au anuntat ca limiteaza accesul pe Pic de Bugarach. Incepind cu ziua Apocalipsei, turistii si ziaristii nu mai au voie pe munte pentru a evita eventualele incidente de orice fel. 

Un al doilea loc asa zis sigur se afla in Turcia, nu foarte departe de Kushadasi.
Shirinice se numeste micutul sat din Turcia, devenit brusc un punct de interes. Satul numara nu mai mult de 700 de locuitori ce, pana de curand, traiau doar din agricultura si producerea vinului. Acum insa pot sa-si inchirieze linistiti camerele la preturi uriase, caci pamantenii creduli si cu spaima Apocalipsei in suflet, scot din buzunar mii de euro pe noapte in schimbul promisiunii ca vor fi salvati.






 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.