19 ani cu BUG Mafia! Succes fara niciun compromis VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 oct 2020, 18:50

Au scris istorie in hip-hopul romanesc iar piesele lor sunt la fel de fredonate ca la inceput. Cei trei baieti de la BUG Mafia au implinit 19 ani de cariera si nu au de gand sa se opreasca.

Aseara, intr-un club Bucurestean, trupa BUG Mafia a sarbatorit 19 ani de la infiintare. Organizatorii le-au facut o surpriza baietilor. Uzzi, Tataee si Cady au fost primii care au avut curaj sa aduca hip-hopul la noi in tara si sa spuna lucrurilor pe nume.

S-au lansat in 1994, iar cu piesa Pantelimonul Petrece au devenit faimosi la nivel national. Versurile pline de franchete, inspirate din societatea romaneasca, limbajul direct, atitudinea baietilor care se ridica de dupa blocuri, toate acestea i-au adus trupei BUG Mafia succesul rapid, iar acum au milioane de fani in intreaga tara, si nu numai.


Nu e usor sa ramai 19 ani pe piata cu acelasi stil cu care te-ai consacrat. BUG Mafia nu a facut niciodata un compromis privind muzica, iar hip-hopul i-a definit si ii va defini mereu.

Nu a fost singurul motiv de bucurie pentru cei trei hip-hoperi. Pe langa cei 19 ani de cariera, a fost si ziua de nastere a lui Vlad Irimia, zis Tataee, care si-a sarbatorit implinirea varstei de 36 de ani pe scena.