2013 va fi un an cu ghinioane? Vezi ce rezerva astrele pentru fiecare zodie in parte VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:13

Astrologul Cristina Demetrescu a venit in platoul emisiunii "Drept la tinta" si a dezvaluit ce ne rezerva astrele pentru 2013.

Ea a declarat ca anul a inceput cu energii negative, insa a dat asigurari ca totul se va mai linisti dupa data de 2 februarie.

"Anul a inceput cu energii negative care ne pot viza si pe noi ca si tara, pentru ca Romania este Varsator. Totusi, acest lucru nu va dura tot anul. Prima luna este un pic mai dramatica, dupa 2 februarie lucrurile se vor mai linisti".


Cristina Demetrescu spune ca in 2013 semnele de foc, Berbecul, Leul si Sagetatorul trebuie sa priveasca lucrurile in profunzime.

"In 2013 semnele de foc trebuie sa fie un pic mai precaute. Berbecul, Leul si Sagetatorul nu sunt intr-o perioada expansiva, sunt intr-o perioada in care trebuie sa priveasca lucrurile in profunzime pentru ca se pot schimba multe".

Semnele de aer, Gemenii, Varsatorii si Balantele sunt semne care pot construi din punct de vedere profesional si financiar.


Semnele de pamant, Taurul, Fecioara si Capricornul stau foarte bine la capitolul relatii, cunostinte noi, contracte, oameni care ii pot sustine.