2024 – anul sustenabilității, culorilor vibrante, feminismului și stilului luxului relaxat

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 feb 2024, 11:31

Anul 2024 se anunță o perioadă cu încasări excelente pentru industria de modă, ce vor atinge pragul de 746.4 miliarde de dolari.

 Tendințele în sectorul de fashion pentru acest an indică orientarea către stilul luxos, dar relaxat, hiper feminist și dominat de culori vibranter. Din ce în ce mai multe oameni caută articole vestimentare care să aibă parte de coduri de reduceri, precum cele disponibile pe pagina promo-codes.ro. În plus, sustenabilitatea este unul dintre atributele care își propun să descrie perfect modă în cele doisprezece lunii ale acestui an.

Stilul luxos, dar relaxat – îmbrăcăminte și încălțăminte ce par de lux, dar sunt extrem de accesibile

Calitatea croielii, materialele de calitate superioare și inspirația în asortarea accesoriilor nu înseamnă că te îmbraci și de încalți de la designeri, ci că ai ales îmbrăcăminte și încălțăminte care arată scump, dar are un preț foarte accesibil. Poți să fii îmbrăcată elegant cu bani puțini, acesta fiind de altfel și sloganul stilului old money.

Accentul se pune pe simplitate, materiale de calitate, rafinament, selecția culorilor (care trebuie să fie cât mai discrete posibil) și pe croieli simple. Asocierea cu articole de încălțăminte simplă, gen balerini sau pantofi cu tocuri joase ajută la construirea unui stil old money de top. Mai ales dacă sunt valorificate promoțiile disponibile de-a lungul anului, cu vouchere promo precum cod reducere Epantofi https://promo-codes.ro/cupoane-reducere/epantofi.

Sustenabilitatea – element integrant al trendurilor din industria de modă pentru următorii ani

Articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte confecționate din materiale reciclate, precum plasticul oceanic, sunt în trend și anul acesta. De asemenea, tot ceea ce ține de materiale regenerabile, de la alge marine și până la bambus, se află în topul căutării designerilor în 2024. Materialele naturale, fie că este vorba de fibre vegetale, fie că se discută de fibre animale, au revenit în tendințe, pe fondul limitării materialelor sintetice.

Alte trenduri în vogă pe piața de fashion a acestui an

Stilul preppy este în tendințe, articolele de îmbrăcăminte clasice, ușor conservatoare, cu linii simple, dar stilate, fiind apreciate de stiliștii și experții în domeniu. Hainele retro, specifice anilor ´90 și 2000 sunt iarăși în tendințe, stilul ecletic grandpa având o creștere în căutare de 130% la începutul anului.

Volumele ample, piesele de îmbrăcăminte supradimensionate, formele și lungimile exagerate vor fi din nou în trend. La fel și culorile vibrante (verde fistic, mov lavandă, galben canar, în combinații cochete), precum și stilul vintage jazz, cu pantaloni ușor evazați la bază și diverse alte piese vestimentare strălucitoare.

Cupoanele de reducere și influența acestora asupra trendurilor din modă în 2024

Voucherele digitale acaparează atenția cumpărătorilor, codurile promo precum cod reducere Sinsay https://promo-codes.ro/cupoane-reducere/sinsay oferindu-le acestora opțiuni accesibile de achiziții specifice stilurilor preferate în acest an. Peste 57% dintre utilizatorii de coduri promoționale folosesc acest tip de reducere, dintr-un total de 88% persoane care utilizează vouchere în magazinele online.