2024, întâmpinat cum se cuvine! Cum au arătat focurile de artificii în România și în alte țări

Author: Diana Ghita
Actualizat: 01 ian 2024, 11:48

Cum a arătat Revelionul în mai multe orașe ale lumii

Sursa: Captură YouTube

În noaptea dintre ani oamenii din întreaga lume au luminat cerul cu focuri impresionante de artificii, pentru a marca trecerea în Noul An.

Imagini spectaculoase au fost surprinse de Revelion atât în marile orașe din România, cât și în metropolele lumii, printre care se numără Sydney și Dubai, care par să se fi întrecut în focuri de artificii cât mai grandioase.

Unde au fost cele mai impresionante focuri de artificii din lume

Toată lumea știe că australienii sunt cei care deschid focul de artificii în fiecare an, întrucât, datorită fusului orar, determinat de poziționarea geografică a Australiei, cetățenii acestei țări sunt printre primii locuitori ai lumii care trec în Noul An.

Prin urmare, aceștia petrec Revelionul în stil mare, mai ales cei din Sydney, unul dintre cele mai mari orașe australiene, celebru pentru spectacolele pirotehnice organizate an de an.

Anul acesta, cei din Sydney nu s-au rezumat doar la focurile clasice de artificii, adăugând lasere și efecte speciale care au încântat privirile tuturor. Artificiile au fost lansate atât deasupra podului Sydney Harbor, cât și din alte zone importante ale metropolei.

Un alt mare oraș al lumii care a atras atenția în noaptea dintre ani a fost Dubaiul, care a oferit un spectacol grandios la renumitul zgârie-nori Burj Khalifa.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pregătirile pentru fastuosul spectacol pirotehnic au început în urmă cu 10 luni, întrucât organizatorii și-au dorit să ofere lumii un moment de-a dreptul memorabil la trecerea în anul 2024.

Arabian Business precizează că la focul de artificii au fost folosite 15.000 de articole pirotehnice în 365 de puncte-cheie.

Citește și: Tradiții și obiceiuri pentru 1 ianuarie 2024: Ce este bine să faci în prima zi a anului pentru a avea succes

Cum a fost marcat Revelionul de către români

Românii n-au vrut să se lase mai prejos, pregătindu-se, și ei, temeinic pentru a celebra trecerea în Noul An.

Așa se face că primarul Brașovului a cheltuit aproximativ 43.000 de euro, pentru a le oferi oamenilor niște impresionante spectacole pirotehnice în trei zone emblematice ale orașului.

În București, oamenii nu s-au mulțumit doar cu focurile de artificii organizate, fiecare având grijă să își facă propriul spectacol, chiar în fața casei sau a blocului.

Prin urmare, la ora 00:00, cerul Capitalei a fost puternic luminat.

Spectaculosul moment a fost surprins de la mii de metri înălțime și a ajuns viral pe TikTok într-un timp foarte scurt.

@romania_colorata La mulți ani! #revelion #bucuresti #romania #avion #bucurestiromania🇷🇴 ♬ Happy New Year- Starlite Ensemble

Însă, Bucureștiul nu este singurul oraș care a apărut pe TikTok în noaptea de Revelion.

Strălucirea artificiilor a fost surprinsă și deasupra orașului Cluj-Napoca, părând că oamenii se întrec în focuri de artificii cât mai mari și viu colorate.

@napoca.instal Artificii Cluj Napoca 2024🎆🎇🎆 #intrebarede1000000puncte #napocainstal #fire #fireworks #cluj #clujnapoca #clujnapoca_city ♬ sunet original- Napoca Instal

Citește și: Tradiții de Anul Nou 2024: Cinci lucruri pe care să nu le faci pe 1 ianuarie

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.