25 de ani de la moartea Prințesei Diana. Detalii cutremurătoare despre accidentul în care Lady Di s-a stins din viață

Author: Alina Petre
Actualizat: 31 mai 2023, 02:30

25 de ani de la moartea Prințesei Diana

25 de ani de la moartea Prințesei Diana. Noi detalii cutremurătoare despre accidentul în care Lady Di s-a stins din viață au ieșit la iveală.

S-au împlinit 25 de ani de la moartea Prințesei Diana. Noi detalii cutremurătoare despre accidentul în care Lady Di s-a stins din viață au ieșit la iveală.

Citeste si: Cum a murit, de fapt, Gianni Versace. Ultimul show de modă a acestuia a fost cu o săptămână înainte să moară

25 de ani de la moartea Prințesei Diana

Prințesa Diana a murit la vârsta de 36 de ani, pe data de 31 august, în Paris, în urma unui accident de mașină în care a decedat și iubitul ei de la acel timp, fiul lui Mohamed Al Fayed, Dodi Fayed.

Medicul care a ajuns primul la locul accidentului și-a amintit cu durere în suflet ultimele clipe ale prințesei. Medicul Mailliez se deplasa cu mașina prin tunel, când deodată a văzut un autoturism aproape rupt în două din care ieșea fum.

„Am mers spre mașină. Am deschis ușa și m-am uitat înăuntru. Patru oameni, dintre care doi erau aparent morți, fără reacție, nu mai respirau. Ceilalți doi, din partea dreaptă, trăiau, dar în stare gravă…Domnișoara avea capul în jos, a avut dificultăți să respire. Avea nevoie de ajutor rapid. I-am pus masca de oxigen și a început să respire puțin mai bine. A căpătat puțină energie, dar nu a putut spune nimic”, a

povestit medicul.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Cineva din spatele meu mi-a spus că victimele vorbesc engleză, așa că am început să vorbesc engleză, spunând că sunt medic și am chemat ambulanța. Știu că este surprinzător, dar nu am recunoscut-o pe Prințesa Diana”, a mai spus acesta.

Din nefericire, Lady Diana avea să moară câteva ore mai târziu, într-un spital din Paris.

Localnicii şi turiştii din Paris au marcat 25 de ani de la moartea Prinţesei Diana

Mai mulţi localnici şi turişti au marcat, miercuri, la Paris, 25 de ani de la moartea prinţesei Diana, depunând flori şi lăsând mesaje pe podul de deasupra pasajului subteran în care cea supranumită ''prinţesa inimilor'' a murit într-un accident rutier, relatează Reuters.

Prinţesa de Wales, mama prinţilor William şi Harry, avea doar 36 de ani când limuzina în care se afla cu iubitul ei, Dodi al-Fayed, a intrat într-un pilon de susţinere al

tunelului de sub Pont de L'Alma, în timp ce şoferul maşinii mergea cu viteză pentru a scăpa de fotografii care îi urmăreau pe motociclete.

Citeste si: Prințesa Diana a prezis ruptura prințului Harry de familia regală britanică. Ce declara în trecut?

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?