272 de kilograme versus 76 de kilograme. Cine crezi ca va castiga? Vezi raspunsul in VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 aug 2021, 11:55

V-ati intrebat vreodata cine ar iesi castigator in lupta dintre un luptator masiv de sumo si un luptator profesionist de MMA?

Raspunsul il aveti in clipul de mai jos. Luptatorul de sumo cantareste nu mai putin de 272 de kilograme, iar cel de MMA doar 76 de kilograme.

Unii dintre voi ar putea crede la inceput ca este o confruntare inegala si ca "micutul" nu are nicio sansa in fata "monstrului" pe care il are in fata.

Totusi, lucrurile nu stau asa. Dupa ce alearga in jurul lui si il oboseste, luptatorul de MMA are nesansa de a fi prins de bratele adversarului, care se arunca practic peste el si se foloseste de greutatea impresionanta pentru a-l mobiliza.


Totusi, cu ajutorul loviturilor repetate, "micutul" reuseste sa scape din bratele acestuia dupa care il loveste puternic in cap si castiga. Cheia victoriei nu a stat in greutatea pe care o are, ci in agilitatea lui.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.