3 achiziții pe care trebuie să le faci vara aceasta pentru următorul sezon de iarnă

Author: Oana Picerea

De cele mai multe ori nu ne place să cumpărăm anumite obiecte preventiv. Tindem să folosim bunurile, chiar dacă au semne de deteriorare până când apar probleme serioase. Unele achiziții trebuie făcute din timp pentru a evita apariția unor defecțiuni majore. De asemenea, s-ar putea ca acele cumpărături utile în sezonul iernii să aibă un preț mai accesibil pe timp de vară și viceversa.

Iată 3 achiziții pe care este bine să le faci din timp 

Cu siguranță ai pățit să amâni achiziționarea unui produs cu toate că știai că vei avea nevoie de el pe viitor. Atunci când se ivește momentul pentru a-l folosi, realizezi că ai amânat atât de mult încât ai uitat să-l mai cumperi. Deși aceasta este o situație neplăcută, se poate rezolva simplu. Planificarea cumpărăturilor și achiziționarea produselor din timp nu doar că îți asigură disponibilitatea lor, dar îți poate oferi și oportunitatea de a le cumpăra la un preț mai avantajos. 

1.  Cauciucuri de iarnă

Mulți oameni tind să folosească un set de cauciucuri până când acestea nu mai sunt în stare optimă de utilizare. Totuși, aici nu mai este vorba de economie, ci de pericolul la care te expui când folosești anvelope prea uzate. Investițiile în mașină legate de siguranța ta și a familiei tale în trafic trebuie realizate numaidecât. Acestea nu suportă amânare.

De aceea, achiziționarea unor anvelope de iarnă de pe janta.ro poate fi o achiziție de care să te ocupi în această vară. Pe site vei găsi modele de cauciucuri potrivite pentru orice mașină. Este important să ai pregătite anvelopele de iarnă din timp, mai ales în aceste condiții meteo imprevizibile. Există posibilitatea ca vremea să se strice toamna devreme și să fie nevoie să schimbi anvelopele pentru a circula în siguranță.

2.  Echipament de schi

De câte ori ai pățit să mergi la munte și să nu ai vestimentația necesară la îndemână? Dacă îți aduci aminte de achiziționarea echipamentului de schi abia iarna, probabil că vei găsi variante cu prețuri prea mari. De aceea, ar putea fi mai avantajos să achiziționezi echipamentul acum pentru iarna viitoare. Un costum de schi este o investiție durabilă, iar dacă mărimea nu se schimbă semnificativ, îl poți folosi ani de zile.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

3.  Haine de iarnă

Nu doar echipamentele de schi pot fi achiziționate la prețuri avantajoase acum, ci și hainele de iarnă. Este o mișcare înțeleaptă să îți achiziționezi hainele pentru un sezon înainte ca acesta să înceapă. Acum încă mai poți găsi articole de iarnă prin magazine, iar acestea vor intra la reduceri.

Astfel, adesea, cele mai prudente decizii financiare constă în a cumpăra anticipat, evitând astfel situațiile în care devine prea costisitor sau prea târziu să achiziționezi ce ai nevoie.

 


Urmează probe de foc la ”Insula de 1 milion”. Cosmin Cernat va face un anunț extrem de important în ediția de sâmbătă, 25 mai!