„3 băieți, 3 fete. Gata!” Celebrul bucătar Gordon Ramsay, în culmea fericirii! Acesta este tată pentru a șasea oară

Author: Diana Ghita

Al șaselea copil al lui Gordon Ramsay

Sursa: Facebook Gordon Ramsay

Gordon Ramsay este un renumit bucătar din Marea Britanie. Acesta are un nume răsunător în toată lumea, având un lanț internațional de restaurante.

Gordon Ramsay a ajuns în atenția publicului prin aparițiile sale în diferite emisiuni televizate, unde s-a făcut remarcat prin temperamentul său vulcanic. Abia mai apoi bucătarul a ajuns să aibă un mare succes în lumea gastronomiei, participând la show-uri culinare de renume.

Gordon Ramsay a anunțat recent că este tată pentru a șasea oară

Fiind un personaj foarte îndrăgit la nivel mondial, cheful a strâns o comunitate impresionantă de fani pe rețelele de socializare, cu care împărtășește cele mai importante momente din viața lui.

Așa a făcut și de această dată, când a postat mai multe fotografii, direct din spital, cu soția lui, Tana, și cu bebelușul lor nou născut, pe nume Jesse James Ramsay. În descrierea postării, Gordon Ramsay a scris:

„Vă rog să-i urați bun venit lui Jesse James Ramsay, 3.458 kilograme! Încă un pachet de dragoste pentru brigada Ramsay!! 3 băieți, 3 fete... Gata!”.

Bucătarul, în vârstă de 57 de ani și soția lui, de 49 de ani, au, împreună, 6 copii, iar după cum se poate deduce din mesajul bărbatului, cei doi vor să se oprească la acest număr, Jesse fiind ultimul lor copil.

Jesse James Ramsay a venit pe lume la scurt timp după ziua de naștere a tatălui său, pe care a sărbătorit-o miercuri, pe 8 noiembrie.

„Ce cadou uimitor de ziua de naștere”, a mai scris Gordon în postarea de pe Facebook.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Fiica lui Bruce Willis, noi detalii despre forma de demență a tatălui ei: „Are o boală cognitivă foarte agresivă”

Nimeni nu a știut că cei doi așteptau un copil

Anunțul i-a luat total prin surprindere pe fanii lui Gordon și ai Tanei, întrucât nimeni nu știa că cei doi soți așteaptă un nou membru în familie. Însă, cu toate acestea, urmăritorii lor s-au bucurat foarte mult pentru acest moment special.

Aceștia din urmă nu au întârziat să-l felicite și să-i transmită gânduri bune atât chefului, cât și familiei sale.

„Congratulations you guys! What beautiful addition. (Felicitări! Ce completare frumoasă.)/ Congrats to the best chef in the world. Welcome dear little one (Felicitări celui mai bun bucătar din lume. Bun venit micuțule!)/

Congratulations! God bless you! (Felicitări! Dumnezeu să vă binecuvânteze!)”, au fost câteva dintre mesajele transmise de către internauți.

Nu doar fanii i-au felicitat pe cei doi părinți, ci și mulți prieteni celebri de ai lor, printre care: bucătarii James Martin și Gino D’Acampo, starul de la Hollywood Jeremy Renner, Paddy McGuinness, vedeta „Top Gear” și Frank

Lampard, fostul manager al echipei Chelsea FC.

Citește și: Reacția lui Chef Foa, după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: „Nu mă ascund de voi și o spun pe șleau”