3 cadouri senzationale pentru un 8 martie de vis

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 06 mar 2018, 16:20

Ziua Femeii se apropie cu pasi repezi, iar timpul pe care il mai ai la dispozitie, pentru a-i face jumatatii tale un cadou special, este din ce in ce mai mic.

Ai mare noroc insa cu noi, pentru ca iti oferim 3 idei de cadou absolut geniale, astfel incat sa o dai gata de 8 martie. In functie de bugetul pe care il ai, poti opta pentru o excursie de vis sau pentru un set de ingrijire corporala, sau poate chiar pentru o fotocarte cu amintirile voastre frumoase.

Insa indiferent de alegerea facuta, suntem absolut convinsi ca ea va aprecia acest cadou, iar de momentele unice ale acestei zile va veti bucura amandoi, ca in fiecare an. Asadar, sa vedem impreuna ce ai de facut:

O excursie de vis 

Cine nu si-ar dori o evadare peste hotare, alaturi de persoana iubita? Pentru a va bucura de cele mai frumoase momente in doi, departe de ochii curiosilor, ii poti face iubitei sau sotiei un cadou cu adevarat special, cu ocazia zile de 8 martie: o excursie de vis, pentru o vara de neuitat.

Biletele i le poti oferi chiar la cina din aceasta zi speciala, pentru o surpriza cu adevarat de proportii. Nu stii totusi unde ati putea oare merge? Grecia va asteapta si in aceasta vara cu desintatii de vis si preturi pe masura.

O cazare in Zakynthos este cu siguranta piesa ce intregeste acest puzzle al unei vacante memorabile. 

Amintiri la rezolutie maxima 

Daca vrei sa o surprinzi cu un cadou ce ii va aduce aminte mereu de voi, o fotocarte personalizata aduce in acelasi loc o multime de poze speciale din trecutul vostru.

De la munte sau de la mare, de la prima voastra aniversare sau de la ultima voastra cina impreuna, fotocartea este raspunsul perfect la intrebarea: Ce cadou sa ii cumpar in acest an de 8 martie? Un astfel de produs are coperta personalizata, iar paginile sale sunt lucioase si cu un design superb.

Un cadou numai bun de pus la loc de cinste in casa voastra, ce ii va aduce aminte mereu de acest 8 martie special. 

Cadou pentru un look superb

Pentru seara de 8 martie, mai ales in cazul in care veti iesi impreuna sa sarbatoriti aceasta zi, iubita sau sotia trebuie sa arate impecabil.

De aceea, ii poti face cadou o bijuterie speciala, realizata cu maiestrie pana la cele mai mici detalii. Cele mai frumoase bijuterii din filigran reusesc sa desavarseasca o tinuta de vis, pentru o ocazie atat de speciala.

Din aur sau din argint, aceste detalii de lux au o semnificatie aparte, indiferent ca jumatatea ta le va purta la urechi, la mana, sau pe deget. 

Va dorim o zi de 8 martie speciala, de care sa va bucurati impreuna la intensitate maxima. Cele 3 idei de cadou sunt potrivite pentru o data atat de speciala, indiferent de bugetul pe care l-ai alocat.

O excursie de vis, o fotocarte cu amintirile voastre speciale sau o bijuterie din filigran, iata 3 cadouri ce nu vor putea trece neobservate. 

 

Taguri: