3 gadget-uri utile pentru a tranzactiona in timp real orice criptomoneda vrei

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 14 feb 2018, 13:55

Criptomonedele sunt astazi marea senzatie a pietelor de capital, datorita volatilitatii lor ce permite imbogatiri rapide, chiar peste noapte.

Asset-uri precum Ripple, Bitcoin sau Ethereum pot fi acum tranzactionate mai rapid ca niciodata, prin case de brokeraj acreditate.

Daca te-ai tot gandit in ultima vreme la posibilitatea cumpararii acestor bunuri de capital, afla ca poti afla oricand in timp real stiri despre cursul lor, sau ultimele date de analiza fundamentala, ce pot influenta parcursul acestora pe urmatorul interval de timp.

Un smartwatch, un smartphone sau o tableta cu o diagonala generoasa nu trebuie sa lipseasca din kitul unui daily trader, pentru cele mai bune miscari pe piata de capital a criptomonedelor.

Tableta cu o diagonala generoasa

Tableta este un gadget incredibil de util pentru cei care tranzactioneaza in fiecare zi volume mai mari sau mai mici de criptomonede, pe pietele internationale de capital. Este ideala pentru momentele in care vrei sa intri intr-o noua tranzactie, atunci cand nu te afli in fata laptopului de acasa.

Diagnoala cat mai mare este incredibil de utila, deoarece iti permite sa vezi foarte clar graficul criptomonedei respective, precum si sa utilizezi extrem de rapid instrumentele tale de tranzactionare preferate. Nu ai nevoie decat de o conexiune buna la net, inspiratie si accesul la cele mai bune stiri din piata, pentru a termina ziua cu o balanta pozitiva.

Apropo, stii care sunt abrevierile pe piata de capital pentru cele mai tranzactionate 3 criptomonede? Daca nu, noi ti le spunem chiar acum:

Bitcoin - BTC
Ripple - XRP
Ethereum - ETH

Smartphone cu un procesor foarte bun

Pentru o independenta fata de un birou fix, gadget-urile sunt extrem de importante in viata unui daily trader. Daca te afli in masina, la masa sau pur si simplu pe marginea piscinei si vrei sa opresti o tranzactie ce nu evolueaza asa cum ti-ai dorit, un telefon cu un procesor foarte bun si un display generos este exact tool-ul de care ai nevoie. Sony Xperia XA este un telefon mobil ce nu te va dezamagi in aceasta meserie.

Cu un display de 5”, ce se intinde pe toata latimea acestuia, si un procesor Octa Core de 2 GHz, te ajuta sa deschizi si sa inchizi pozitii pe piata in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, autonomia foarte buna a bateriei revolutionare iti permite o durata de viata a telefonului mobil de pana la 2 zile.

Smartwatch intuitiv

Extrem de eficient in acesta bransa si oferind o paleta variata de culori si materiale, un smartwatch poate fi de foarte multe ori cel mai bun confident al unui trader. Pentru ca poti citi chiar de pe el ultimele stiri din piata sau mailurile de la casa de brokeraj cu care colaborezi.

Un astfel de tool iti da sansa de a fi mereu informat si in permanenta cu un pas inaintea celorlalti traderi. Mai mult de atat, un astfel de gadget te ajuta mereu sa lasi o impresie buna, oriunde te-ai afla, fie ca te afli la o intalnire de afaceri sau in oras, dupa o zi plina de tranzactionari inspirate.

Iata 3 produse de top ce te ajuta sa tranzactionezi mult mai usor pe piata de capital a criptomonedelor. Cu aceste gadget-uri de partea ta, totul pare mai usor, oriunde te-ai afla, iar informatiile de care ai nevoie vin mult mai usor, fie pe tableta, pe smartphone sau pe smartwatch.

Extrem de important: inainte de a investi bani in aceste active, fii sigur ca esti foarte bine informat in privinta riscurilor la care te expui si ca intelegi foarte bine intreg procesul de tranzactionare si modul in care deciziile fundamentale la nivel global influenteaza cursul zilnic al acestor valori.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.