3 idei de amenajare pentru livinguri moderne

Author: Oana Iosif

Dacă îți dorești un living modern, cu un design spectaculos, este necesar să îți îndrepți atenția către materiale noi pentru amenajare. În acest articol îți vom prezenta trei idei de decor interior care îți pot schimba total aspectul în camera de zi, cu un efort minim.

Panouri decorative

Panourile decorative sunt soluția ideală prin care poți să creezi un perete accent cu un design spectaculos în living. Vei descoperi că există panouri decorative din lemn, din burete sau panouri 3D, din fibră de trestie de zahăr, cu modele ingenioase, pentru un design futurist.

Amenajările cu aceste materiale sunt de impact și de cele mai multe ori este suficient să-ți decorezi un singur perete în living pentru a-i schimba cu totul aspectul.

Un alt avantaj al panourilor decorative, fie că sunt din lemn, burete sau 3D, este că se montează extrem de ușor, astfel că îți poți face chiar și tu amenajarea, fără să apelezi la ajutorul unui specialist.

Tapetul

Noile modele de tapet sunt uluitoare - o explozie de culoare și modele. La prima vedere este doar o opțiune clasică de amenajare. În realitate, dacă te uiți pe site-urile de specialitate, vei descoperi că tapetul înseamnă altceva decât acum câțiva ani.

Variantele moderne de tapet au compoziții de înaltă calitate, care le conferă o rezistență incredibilă în timp. Iar noile tehnologii pot crea tapete texturate, cu aspect deosebit. Pereții tăi vor arăta mult mai bine dacă optezi pentru acest material.

Fototapet

O idee excelentă este să-ți creezi un perete accent cu ajutorul unui fototapet. În funcție de modelul ales, poți schimba total aspectul și atmosfera camerei de zi. Fototapetele noi, moderne, sunt de regulă rezultatul muncii unor designeri și vei descoperi că înseamnă mult mai mult decât un peisaj sau imaginea vreunui obiectiv celebru. Vei descoperi fototapete cu modele abstracte, geometrice și foarte multe inspirate de natură - toate aflate în trendul perioadei.

Fototapetul este, fără îndoială, o soluție pentru o amenajare de mare impact, iar avantajul major este că, fiind de regulă aplicat pe un singur perete, poți face și tu schimbarea în living.

Dacă ai nevoie și de alte idei pentru amenajarea unui living modern, vei descoperi pe acest site imagini cu camere de zi decorate modern și spectaculos.

Foto: XT Deco

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.