3 idei inedite de cerere in casatorie

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 aug 2018, 13:24

Cererea in casatorie ar trebui sa fie un moment magic, care reprezinta inceputul unui drum presarat cu zambete, armonie si intelegere.

Pana a ajunge la altar si a-i declara cat de mult o iubesti in fata tuturor celor dragi voua, ai de facut, probabil, cel mai important pas de pana acum. Iubita ta merita surprinsa in cel mai inedit mod cu o cerere in casatorie care sa iasa din tipare.

Daca majoritatea viitorilor soti aleg un restaurant sofisticat si un buchet imens de flori pentru pasul cel mare, tu trebuie sa fii ceva mai inspirat de atat, pentru a fi sigur ca, pe langa raspunsul pozitiv, vei mai avea parte si de lacrimi de fericire din partea celei pe care o vezi a fi mama copiilor tai.

Ne-am gandit ca ti-ar prinde bine cateva sfaturi in acest sens, asa ca am adunat pentru tine cele mai ingenioase trei idei de cerere in casatorie pe care le poti folosi pentru a-ti impresiona iubita sau, mai bine zis, viitoarea logodnica. Iata care sunt acestea.

Cerere ascunsa intr-o camera a misterelor (escape room)

O idee cu adevarat buna ar fi aceea in care, impreuna cu gasca de prieteni, ii propui iubitei tale sa mergeti intr-o dupa-amiaza sau intr-un weekend intr-o camera a misterelor, adica intr-un escape room.

Veti avea de rezolvat impreuna cateva scenarii pregatite cu atentie de catre cei care au gandit proiectul, iar la capitolul teme vei avea de unde alege. Poti opta pentru o poveste de aventura, una science fiction sau una thriller.

Asigura-te ca iei legatura cu angajatii escape room-ului si ii rogi sa iti ascunda inelul de logodna in obiectul care constituie finalul misiunii voastre, de exemplu intr-o cutie sau un cufar care se deschide pentru a va oferi cheia care descuie usa camerei in care sunteti cu totii. 

Cerere lansata de un influencer 

Daca tot suntem in era in care toate informatiile circula online, iar influencerii sunt noile vedete, ai putea sa afli care este vlog-ul pe care ea il urmareste cu interes.

De la idee pana la fapta mai e un singur pas, pentru ca tot ce vei avea de facut este sa iei legatura cu persoana publica pe care iubita ta o admira si sa o rogi sa includa in urmatorul filmulet cererea ta in casatorie.

Daca vrei sa mergi si mai departe si timpul iti permite, poti chiar sa apari in filmare. Fii sigur ca viitoarea ta logodnica va fi cu adevarat uimita de imaginatia ta. 

Cerere sub apa

O sesiune de scuba diving, o camera de filmat rezistenta la apa si un mesaj inspirat de cerere in casatorie pe care sa i-l arati in timp ce inotati aproape de fundul apei - ce altceva poate fi mai original de atat?

Sau poate preferi sa ramai la suprafata apei si sa ii propui un weekend inedit, cu o cazare intr-un bungalow in Delta Dunarii, in care sa va plimbati cu barca si, in timp ce ea e atenta la vreun pelican pe care il fotografiaza, tu sa pregatesti inelul si sa ii ceri sa-ti fie partenera pentru tot restul vietii?

Mai mult ca sigur o vei impresiona cu una din ideile de mai sus, iar raspunsul pozitiv la marea intrebare este ca si rostit. Nu uita sa rogi un prieten sa filmeze momentul, pentru a pastra amintirea cat mai vie. Succes si… casa de piatra!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.