3 jocuri ce raman alaturi de cei mici chiar si dupa ce cresc

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 05 apr 2018, 11:22

Jocurile copilariei sunt cele mai frumoase, pentru ca ii pun pe cei mici pentru prima data in contact cu o lume noua si incredibil de frumoasa.

Personaje de basm, eroi de legenda, povesti ce ii tin pe cei mici cu sufletul la gura, iata ce inseamna jocurile pentru niste pusti de doar cativa ani, pusti care vor creste si vor ramane mereu cu nostalgia acestor clipe adanc infipta in suflet.

De aceea, foarte multe persoane, ajunse la maturitate, inca pastreaza pasiunea pentru jocurile care le-au marcat copilaria, sub o forma sau alta. Daca unii prefera sa colectioneze in continuare figurinele pe care le adorau in copilarie, altii se implica activ in festivaluri de profil sau in producerea altor jucarii de acelasi fel. Iata asadar 3 jocuri ce vor ramane alaturi de cei mici, chiar si in pragul unei crunte realitati: maturitatea. 

Jocurile LEGO 

Celebrele caramizi colorate au fost alaturi de cei mici de generatii si generatii, de aceea, odata ajunsi la anii maturitatii, fostii copii au pastrat vie in ei dragostea pentru jocurile Lego. O multime de colectii, grupuri de discutii si festivaluri internationale, toate acestea gandite de adulti, din iubire pentru o dragoste a copilariei lor: jocurile Lego. Lego Classic, Lego Disney, Lego Duplo sau chiar jocul Lego Ninjago, toate acestea aduc laolalta generatii diferite, in jurul micutelor caramizi multicolore. 

Figurine cu supereroi 

Cele mai frumoase figurine au impodobit in copilarie camerele celor mici, iar mai tarziu, au ramas alaturi de acestia intr-o frumoasa prietenie. Anii au trecut, iar pe net au aparut o multime de figurine cu eroii preferati, numai bune de adunat toate intr-o frumoasa colectie. Asa cum spuneam si putin mai sus, nu sunt putini aceia care, ajunsi acum la maturitate, continua sa colectioneze jocuri si jucarii, ca urmare a unei pasiuni ce a inceput inca in copilarie. Figurinele cu supereroi sunt exemplul perfect, iar Batman, Robin sau eroii Marvel stau acum la loc de cinste in colectiile celor care au ajuns peste noapte oameni mari. 

Jocurile de societate 

Astazi, foarte multe dintre ele se numesc board games si au mereu ceva cool in prezentarea lor, fie ca vorbim de Go!, Catan sau Game of Thrones. Insa urmasii acestora sunt mult mai celebrele Nu te supara frate! sau Piticot, jocuri ce au facut copilaria mai frumoasa multora dintre noi. Si atunci ca si acum, aceste jocuri au in comun cateva aspecte: aduna la aceeasi masa toti prietenii, vin la pachet cu distractia si voia buna, stimuland in acelasi timp spiritul competitiv. 

Cei mici se joaca atat de intens, incat nici nu isi dau seama cand cresc si ajung oameni mari. Iar odata ajunsi la maturitate, aceste mari pasiuni din copilarie - jocurile si jucariile - raman in continuare adanc intiparite in mintea si sufletul lor. Nu este de mirare faptul ca foarte multe persoane adulte, odata ajunse la o varsta in care activitatile de oameni mari predomina, inca se bucura de jocuri de societate alaturi de prietenii lor din copilarie, sau colectioneaza jocuri Lego. Pasiunile dispar greu, iar jocurile nu sunt deloc o exceptie de la aceasta regula de aur!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.