3 lucruri interesante pe care le poți face cu ChatGPT-ul. Acest program are la bază Inteligența Artificială

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 03 nov 2023, 05:00

3 lucruri interesante pe care le poți face cu ChatGPT-ul

Sursa: PixaBay

ChatGPT-ul poate fi folosit în foarte multe moduri, astfel încât să vă ajute cât mai mult, iar acestea sunt 3 moduri interesante în care puteți să îl folosiți.

ChatGPT-ul are la bază Inteligența Artificială, acesta fiind motivul pentru care ne poate ajuta într-o mulțime de feluri, iar acestea sunt câteva moduri interesante în care ne poate impresiona noua tehnologie.

Citește și: Specialiștii trag un semnal de alarmă în ceea ce privește ChatGPT

Ce lucruri interesante poți face cu ChatGPT-ul

ChatGPT-ul s-a lansat la data de 30 noiembrie a anului 2022 și face parte dintr-o nouă generație de tehnologie ce are la bază Inteligența Artificială. Acesta a atras

atenția oamenilor prin modul în care pot conversa cu oamenii, pot produce poze sau chiar texte, având o bază de date vastă.

Dacă încercați să descoperiți noi informații despre un subiect complex și complicat, atunci ChatGPT-ul vă poate ajuta. Tot ce trebuie să faceți este să scrieți despre ce vreți să aflați după care să adăugați să vă explice ca și cum ați avea 5 ani pentru a simplifica foarte mult termenii complicați ce vin la pachet cu subiectul pe care vreți să îl descoperiți.

ChatGPT-ul vă poate ajuta și să găsiți noi tematici pentru petrecerile pe care vreți să le dați sau pentru o posibilă renovare a casei pe care o plănuiți de mult timp, tot ce trebuie să faceți este să îi cereți programului să vă ofere câteva idei, iar acesta va oferi idei unice, la care nu v-ați fi gândit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă scrieți muzică sau poezie, acest program vă poate ajuta atunci când aveți un impas al creativității. ChatGPT-ul poate să compună o melodie dacă îi cereți asta, alături de un subiect, iar aceea poate să fie o mică sursă de inspirație care să vă ajute să vă măriți imaginația.

Citește și: ChatGPT- Etica folosirii lui academice si in programare?

Ce este de fapt acest chatbot

Chatbot-ul este un program pe calculator ce folosește Inteligența Artificială pentru a putea înțelege întrebările clienților. Astfel oferindu-le răspunsurile necesare, simulând o conversați între două persoane.

Acest chatbot este folositor deoarece îi poate ajuta pe clienți să găsească mult mai ușor informațiile de care au nevoie, răspunzând întrebărilor sau cerințelor lor, fără a fi nevoie de o intervenție umană.

Deși acest program este mai răspândit în prezent, acesta a fost folosit de mult timp, fiind foarte utilizate în mediile de muncă în care este adesea nevoie de un asistent. Chatbot-ul reduce foarte mult costurile unei companii, poate oferi asistență în orele în care angajații nu au un program de muncă, dar îi și ajută pe angajați să schimbe sarcinile cu care s-au obișnuit, obținând astfel mai multe cunoștințe în domeniul de interes în care lucrează.

Citește și: Ce este ChatGPT? Acest robot poate face lucruri incredibile in 2023!

Surse: forbes.com, beebom.com